Sonor123 kérdése:
Ballagásra fiúknak milyen nadrág kell?
Figyelt kérdés
Valójában az a kérdés, hogy mennyi 'illetlenség' vagy nem tudom hogy fogalmazzam meg, ha nem öltöny, hanem zakó+fekete nadrág kombinációban ballag az ember.2015. ápr. 29. 20:30
1/4 anonim válasza:
Attól függ honnan, általánosból teljesen oké, de azért középiskolába inkább ne.
3/4 anonim válasza:
"zakó+fekete nadrág"
Ha egységesen mindenki így öltözik, főleg ha a fekete nadrág az vászonnadrágot jelent, akkor szerintem nem gáz. Azért inget és nyakkendőt vegyetek, anélkül elég parasztos lesz. De az osztályfőnökkel is egyeztessetek, egy mégiscsak egy iskolai ünnepség, aztán este azt vesztek fel, amit akartok. :)
4/4 anonim válasza:
Nem értem a problémát. Most mi a gond a fekete nadrággal??? Minden fiú abban ballag. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!