Milyen öltönyt ajánlotok gimnáziumi szalagavatóra/ballagásra?
Na most hamarosan eljön a szalagavató és már most szeretnénk megvenni. Ki is néztünk egy típust a C&A-ba de sokat szeretnének Zaraban venni ill. vannak akik a szabást támogatják. Én arra lennék kíváncsi hogy akik már túl vannak rajta azoknak mi a véleményük.
SZEMPONTOK
- Fontos lenne hogy egyen öltöny legyen
- Elegáns, szűkített/karcsúsított
- A mostani divatnak megfelelő
- ÁRA: 30.000 Ft körül (zakó+nadrág)
- Olyan amit fellehet venni lagziba, bálra, ünnepekre vagy akár egy vacsorára is.
A válaszokat előre is köszönném.
Hozzánk jöttek két öltönyös boltból is, ilyen bemutatóra, hoztak pár méretet nagyon sok öltönyből, meg egy hozzá csomó inget meg nyakkendőt.
Felpróbáltuk, egyik cégé sem volt a legjobb, ajánlottak többen egy harmadik boltot is, ott lett találtunk egy jót, bár az öltönyön nem sok vita volt, az ingen meg a nyakkendőn annál inkább, és csak fiúk voltunk az osztályba, nem volt egyszerű a választás. konkrétan olyan nyakkendőnk lett, ami a boltos szerint van vagy 100 darab az országba. Hát tény hogy ilyennel még nem találkoztam máson, és szinte mindenki egyből azt mondja hogy hú de jó nyakkendőd van.
És méretre szabták, akinek nem lett jó azt javították/újat kapott, és árban nem akarok hülyeséget mondani de talán 36-37 volt a nadrág+zakó+mellény+ing+nyakkendő, de lehet még ennyi sem. A zakó is tök jó simán farmerral is, bármilyen alkalomra jó, bár szinte csak temetésre jártam benne az elmúlt fél évben.
Az öltönyt fel lehet venni minden hova, de nem árt ha van hozzá alkalomhoz illő ing+nyakkendő páros, temetésre nyílván nem jó egy élénk szín.
Nekem interjúzni kellett egy rám szabott öltöny, sok utánajárás után a podmaniczky-n lévő Lord Fashion boltban kötöttem ki.
2,5 hét alatt kész lett, rám szabva (nemcsak méret hanem anyag-szín tekintetében is), két gatyával 30e fölött picivel.
Itt legalább nincs gond abból, hogy valakinek nem szabvány a testalkata / arányai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!