Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Lányok! Mennyire lenne rossz...

Lányok! Mennyire lenne rossz döntés, ha nem festeném ki magam a ballagásomra?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok, idén ballagok az általános iskolából, és nagyon kételkedek, hogy kifessem-e magam. izzadós típus vagyok, ezért maximum a szempillám és a vízvonalam festhetném ki, viszont azt a hétköznapokra szoktam, ha épp kifestem magam. (mondjuk heti 7-ből 3 napot vagyok kifestve) nem tudom eldönteni az jobb-e, ha a hétköznapi sminkben, vagy anélkül ballagok. (nincs bajom a smink nélküli arcommal, de mégiscsak ballagás, képek fognak készülni, mindenki más ki lesz festve, stb.)

kérem mellőzzenek azok, akik felháborodnak azon, hogy 14 évesen ezzel kapcsolatban aggódok, és ha valaki véleményt ír örülnék, ha kort is írna. előre is köszönöm a válaszokat!:)

2015. ápr. 16. 15:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne mindenki mással foglalkozz, hanem azzal, hogy hogyan érzed majd jobban magad, ha fényképeken smink nélkül is jól nézel ki, akkor felesleges a kence, de van aki csak sminkkel néz ki valahogy.
2015. ápr. 16. 16:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Gimis ballagás és tablófényképezés alkalmával lettem szolidan kisminkelve, általános iskolaira nem. Nem szeretem, ha ki vagyok sminkelve, kellemetlenül érzem magamat, tehát én sosem festem semmimet. Szerintem semmi baj nem lenne, ha nem festenéd ki Magadat (főleg, ha nincs is bajod az arcbőröddel). 18L
2015. ápr. 16. 19:56
 3/4 anonim válasza:

Én is most fogok ballagni és rajtam csak egy nagyon kicsi smink lesz. Ha nem érzed magad jól sminkben akkor ne fesd ki magad,de szerintem egy kis alapozó vagy BB krém legyen rajtad,meg egy kis vizálló szempillaspirál. :)

14/L

2015. ápr. 18. 13:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem lenne rossz otlet. A te kulsod, azt teszel vele, amit akarsz. Ha megfelelsz magadnak smink nelkul, akkor szerintem az jo. A ballagasomon en se voltam kisminkelve.

17\L

2015. ápr. 18. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!