Lányok! Mennyire lenne rossz döntés, ha nem festeném ki magam a ballagásomra?
14 éves vagyok, idén ballagok az általános iskolából, és nagyon kételkedek, hogy kifessem-e magam. izzadós típus vagyok, ezért maximum a szempillám és a vízvonalam festhetném ki, viszont azt a hétköznapokra szoktam, ha épp kifestem magam. (mondjuk heti 7-ből 3 napot vagyok kifestve) nem tudom eldönteni az jobb-e, ha a hétköznapi sminkben, vagy anélkül ballagok. (nincs bajom a smink nélküli arcommal, de mégiscsak ballagás, képek fognak készülni, mindenki más ki lesz festve, stb.)
kérem mellőzzenek azok, akik felháborodnak azon, hogy 14 évesen ezzel kapcsolatban aggódok, és ha valaki véleményt ír örülnék, ha kort is írna. előre is köszönöm a válaszokat!:)
Én is most fogok ballagni és rajtam csak egy nagyon kicsi smink lesz. Ha nem érzed magad jól sminkben akkor ne fesd ki magad,de szerintem egy kis alapozó vagy BB krém legyen rajtad,meg egy kis vizálló szempillaspirál. :)
14/L
Nem lenne rossz otlet. A te kulsod, azt teszel vele, amit akarsz. Ha megfelelsz magadnak smink nelkul, akkor szerintem az jo. A ballagasomon en se voltam kisminkelve.
17\L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!