Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Ha már van egy egybe részes...

Ha már van egy egybe részes teljesen fehér ruhám ballagásra mondhatja azt a tanár hogy nem vehetem fel?

Figyelt kérdés
Szoval általános iskolából fogok elballagni és anyumékkal vettünk egy nagyon szép az alkalomhoz illő fehér csipkés ruhát (nem kirívó meg semmi) de azt mondta a tanárom hogy felül fehér alul fekete kell...viszont olyan ruhát nem találtunk és ha már megvettük mindenképp ezt szeretném felvenni...anyum tanár és az ő sulijukba nem szólnának érte de nálunk egy kicsit szigorúbbak a tanárok...tud valamit csinálni a ruhám ellen? És végül is saját ballagásomon az van rajtam amit én szeretnék nem? ezt nyílván nem a gimis ballagásra értem...mi a véleményetek?

#ruha #ballagás #teljesen fehér ruha
2015. ápr. 15. 16:13
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

P.S: abba a ruhába ballagtam és rohadt jó volt nagyon szép voltam a többi nem a ti dolgotok :DD egyáltalán nem lógtam ki nem is értelek titeket na mindegy :DD csak annyi hogyha másnak kételyei lennének azzal kapcsolatba hogy mibe ballagjon vagy mit vegyen fel NE ÍRD KI GYK-RA !!!

csak vedd fel és ne aggódj a lényeg hogy te jól érezd magad:DD

2016. márc. 18. 07:35
 12/12 anonim válasza:
Köszi hogy leírtad. 2024-ben is ez aktuális kérdés. Ezek szerint máshol is viselnek tiszta fehéret. Nálunk is ez a helyzet az osztályban, de van aki tartja a fehér-fekete dress code-t.
máj. 30. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!