LilikeHelloKitty kérdése:
Lehet -e bérmáláskor nem fehér ruhám?
Figyelt kérdés
Picit emo vagyok(ezt nem kérem kommentelni),meg fekete bárány is,ezért szeretnék más színű ruhát bérmálkozásra pl. pinket,bézst vagy feketét. Én megkérdeztem a hittanos tanárnőt,de ő rögtön sátánistának minősített,és nem válaszolt. Nem akarok tiszta feketét,de legalább a fehér ruhán szeretnék pink és%vagy fekete ornamentumokat. A papnál már balhéztam picit,ezért ha tilos,akkor nem akarom. előre köszi2013. jún. 3. 15:08
1/4 anonim válasza:
Bérmáláskor a rózsaszín, világoskék vagy más pasztellszín elfogadott. A feketét nem ajánlom, de arról még nem hallottam, hogy bármilyen kikötés is lenne. a fehér elsőáldozáskor szinte kötelező. A tisztaságot jelképezi.
2/4 Gabikababika válasza:
Nekem feket ruhám volt!! :)
3/4 A kérdező kommentje:
jajjj,koszikeee
2013. jún. 7. 12:59
4/4 anonim válasza:
A bérmálás az egy vidám ünnep nem kell a fekete fehér. Nyugodtan mehetsz színesebb ruhába csak elegáns legyél. Nekem ezt pap mondta mert a fiam is most bérmélkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!