Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Fehér, rövid ujjú inget be...

Fehér, rövid ujjú inget be kell tűrni a nadrágba?

Figyelt kérdés
hnap lesz a ballagás. Fekete "elegáns" nadrágba leszek meg egy rohadt kényelmetlen, szintén "elegáns" cipőben. Ehhez jön ugye a fehér, rövid ujjú ing. az alja "kerek" mármint nem egyenes hanem ívelt(?) és a kérdés az lenne hogy ezt így be kéne tűrni? kb slicc kezdete-feléig ér.

#nadrág #ballagás #cipő #ing #ing betűrése
2014. jún. 12. 16:51
 1/10 anonim ***** válasza:
Hali!:) Én nem értek a divathoz, de szerintem hordd úgy, ahogy jól esik, ozt otthon meg is próbálhatod, hogy hogy néz ki jobban:)
2014. jún. 12. 16:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert egyébként stílustalan lennél.
2014. jún. 12. 17:37
 3/10 A kérdező kommentje:
nos eddig egy érv itt egy meg ott, Várnék még válaszokat holnap délutánig.
2014. jún. 12. 17:48
 4/10 anonim ***** válasza:

És hányszor teszed még fel ugyanezt a kérdést...??

Tűrd be!

2014. jún. 12. 18:03
 5/10 anonim ***** válasza:
Be kell tűrni. A kint levő ing sportos viselet, nem illik a ballagáshoz.
2014. jún. 12. 18:25
 6/10 A kérdező kommentje:
öhm hányszor? Először :) bár az account régóta megvan, ez az első kérdés amit felteszek, de a nyitó oldalon láthatod, hogy naponta hányan tesznek fel kérdést, így értelem szerűen van egyezés, + elég sok helyen (ha nem minden hol ) pénteken tartják a ballagást. puszi-.-"
2014. jún. 12. 18:26
 7/10 anonim ***** válasza:

Igen. És véletlenül pont alattad szerepelt szinte szó szerint ugyanez a kérdés... hmm... milyen kicsi a világ.

Ugyanakkor még, ha nem is te írtad volna ki azt, akkor is illene tudnod elolvasni az arra adott válaszokat, és nem feltenni még egyszer!

(Amúgy egy percig nem hiszem el, hogy két külön ember, pont ugyanakkor, pont ugyanazt kérdezte.)

2014. jún. 12. 18:39
 8/10 A kérdező kommentje:
aha, és be tudnád linkelni? esetleg ott a nevem, vagy mi? nem értelek sry..
2014. jún. 12. 18:59
 9/10 A kérdező kommentje:
ó igen azt hiszem megtaláltam azt a kérdést amiről te beszélt :) nos mint írtam már nem én írtam azt.. de,hogy ugyan az és ugyan olyan kérdés hát nem teljesen igaz! Az, hogy ugyan akkor írtam ki én és Ő az megint nem igaz. Sőt különösebb egyezés nincs csupán hogy neki is holnap lesz a ballagás és ő is ugyan ezt kérdezte.. Nem is értelek de nem is akarlak megérteni.
2014. jún. 12. 19:03
 10/10 anonim ***** válasza:

Néhány rövid női változaton kívül be kell, különben "szakadt csöves" benyomást keltesz.

Persze ja pont eza cél, hát ez már a ballagás, nyalják ki!

2014. jún. 12. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!