Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Mit kérjek szerintetek? Bővebben

Mit kérjek szerintetek? Bővebben

Figyelt kérdés
Tudom,rossz témába írom,de most lesz a konfirmációm,és bátyám megírta Németországból hogy kérhetek valamit,és majd írjam meg neki.Szerintetek mit kérjek?Lóra gondoltam,de szerintem az úgy se kapok,de egy próbát megér.Vajon mit kérjek??

2014. máj. 1. 10:02
 1/6 Hengerelőhereverem ***** válasza:

Hát én most kérnék egy oszcilloszkópot, te nem tudom mit érnél vele :D

Amúgy kicsit gondolkozz valami olyanon ami hiányzik netán az életedből és szeretnéd ha meg lenne. Sok (saccolom veled egy korú valahol a 12 és a 20 között) ember valószínűleg ipadot vagy valami vagány telefont szeretne. Állatot ne kérj, azzal sok gond van miután megvásároltad utána is, olyat kérj egyenlőre amit ha megveszel már nem kell rá költeni nehogy véletlen szüleidnek valami nagy kiadást szerezz itt :D

2014. máj. 1. 10:42
 2/6 Shai-Hulud ***** válasza:

Ha tőlem lovat kérnél, az egyik alkatrészét biztosan megkapnád...

Nem tudsz valami olyat kérni, aminek hasznát is veszed?

Annyira jólétben élsz, hogy semmire sincs szükséged?

Irigyellek...

2014. máj. 1. 11:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Részben van csak igazatok.Már óvodás korom óta mindig is szeretnék lovat,de lehet hogy felnőtt koromba lesz.Itt egy újabb lehetőség,egy próbát megér.Azért is szeretnék lovat mert azt nem bánnám meg..Lenne egy társam/barátom,akivel öröm lenne foglalkozni.Ha kérnék egy tabletet azt tuti megbánnám.
2014. máj. 1. 12:21
 4/6 Hengerelőhereverem ***** válasza:

Értem én, hogy szeretnél egy lovat, de neked van annyi pénzed, hogy azt fenn is tartsd? kitudod naponta vinni 10km-t futni? mindennapi élelmezését eltudod látni? társra is szüksége van, mert a ló nem magányos állat, különben csak kínzás neki.

Ez nem attól függ, hogy mit szeretnél...

2014. máj. 1. 16:23
 5/6 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló,csak annyi a válaszom hogy..IGEN..tudom.
2014. máj. 1. 20:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha a szüleid belemennek, és van pénzük fenntartani, akkor kérjél lovat, de aztán meg ne bánd!
2014. máj. 2. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!