Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » 8. osok/12-13. osok! Ti is...

8. osok/12-13. osok! Ti is szomorúak vagytok, hogy fél év sincs és ballagunk?

Figyelt kérdés
Én 8.os vagyok,tudom,hogy nem áll meg az élet,de akkor is szomorú vagyok,hogy mindjárt vége.Hiányozni fog mindenki az osztályból,még ha nem is voltam mindenkivel olyan jóban.Legfőképp a legjobb barátnőim fognak hiányozni,egyikük sem jön velem egy osztályba,sőt egy suliba se.Az egyikük még másik városba megy. Nagyon szomorú vagyok,és emiatt nem is várom a ballagást.Ti? 14/L
2014. jan. 8. 15:01
1 2
 11/15 anonim válasza:
Én várom a végét, nemsoká érettségizek :) Persze nekem is hiányozni fog az osztályom, nálunk nincs klikkesedés nagyon jó fej mindenki ezért is lesz rossz itt hagyni, viszont vonz a nyár, szeretnék kimenni ausztriába dolgozni, még van egy pár terv.
2014. jan. 10. 21:10
 12/15 Beeence99 válasza:
Az én osztályomban midenhol kis klikkek én meg egyedül vagyok.
2014. jan. 19. 14:37
 13/15 anonim válasza:
Én várom is meg nem is. De az osztályom rettentően hiányozni fog, nagyon összetartó osztály, jobbat nem is kívánhatnék.Imádom őket, úgyhogy tuti végigbőgöm az egészet.:/
2014. jan. 22. 21:58
 14/15 anonim válasza:
100%
Én is most fogok ballagni. Őszintén szólva én nem akarok elballagni. Imádom az osztályomat, annyira jó fejek. Az iskolámat is nagyon szeretem, nagyon jó tanáraim vannak. Múltkor pont beszéltük a barátnőimmel, hogy olyan gyorsan eltelt az első félév és nem nem akarjuk, hogy a második is így elsuhanjon. Közülünk én vagyok az aki másik suliba megy, kb. a fél évfolyam ugyan abba a gimibe megy, nekem pedig egyetlen egy ismerősöm jön arra a szakra, így nagyon fognak hiányozni. Szóval át tudom érezni a helyzeted.:)
2014. febr. 22. 14:07
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi,mindenkinek!;) Most mondjuk lefoglal(szerencsére..;D) a bankett,ballagásra készülődés,meg hogy felvettek-e..;)
2014. febr. 22. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!