8. osok/12-13. osok! Ti is szomorúak vagytok, hogy fél év sincs és ballagunk?
Őszintén szólva én már várom a ballagást mert nagyon nem összetartó az osztályom és mindenhol kis klikkek vannak;Úgy,hogy én màr örülnék ha vège lenne a 8.-nak.
14l
8.-ban én voltam az aki legjobban várta az egészet. Szerintem az előző 2-3 és az utánam levő 2-3 évfolyamon nem volt olyan aki annyira várta volna mint én. Gyűlöltem az akkori osztályomat az akkori tanáraimmal együtt. /egy tanárral nem volt csak bajom és egy évfolyamtársammal/
12.-ben: Talán nem volt annyira ez. Ott az utolsó egy hét volt szörnyűséges. Az kicsit jobban megérintett de ott se volt az, hogy hiányozni fognak. Bár igazgatónk itt igyekezett marasztalni +2 éven. De aztán nem maradtam.
Most 13.-os vagyok. Áprilisba fejezem be a sulit. Na erre a sulira /közösségre/ meg azt mondom, hogy kicsit azért hiányozni fog.
De nem különösebben hat meg.
19l
Én 6 osztályos gimibe mentem, így nem volt 8.-ban ballagásom. Most vagyok 12.-es, idén ballagok. Már várom, hogy vége legyen, nem igazán szeretem az osztályom, csak pár embert, de velük úgyis fogok találkozni. Na meg, úgy ahogy van, nem szeretem a sulimat, megbántam, hogy ide mentem. Az előző évek még nagyjából elviselhetőek voltak, beletörődtem, hogy ez van, de így 12.-re nagyon besokalltam. Az biztos, hogy nagyon felszabadultnak fogom magam érezni a ballagás után.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!