Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » 14 éves fiú örülne ha iskolatá...

14 éves fiú örülne ha iskolatáskát kapna?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam,hogy az öcsikém most ballag és a középsulit valami vagány tatyóval kezdje.Ékszer nem nagyon kell neki,és olyat szeretnék ami hasznos is,ezért gondoltam,hogy válogatok néhány sulis cuccot.

Esetleg,ha akad olyan aki ötleteket adna márka,vagy stílus ügyben...Apróbb dolgokban is,mint p.l.:ceruza,toll,stb.

2013. jún. 5. 08:14
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Jó akkor az elsőt nem te írtad, akkor csak vaktában vádoltál meg hazugsággal, az sem szép, és még anyáztál is... Nem baj, nem baj.

Szóval az adidas/nike/rebook/puma/kappa táskák széhullanak az esőtől, értem. Nincs miről beszélni, te kérlek szépen nem vagy magadnál. Én végeztem

2013. jún. 18. 06:26
 22/26 anonim ***** válasza:
Én nem azokra a márkákra értettem , hanem a kínaiakra. DE a 3500 ft puma, adidas, nike szerinted mennyire minőségi? mert hogy annyiért csak koppintás van az tuti. Megnéztem és az átlag ár, 6E volt, és akkor nem volt olyan nagy táska. Nem vaktában vádoltalak meg, hanem utánanéztem az áraknak. Te meg parasztoztál? mivel is vagy különb? jaaa, hogy semmivel. :)
2013. jún. 18. 09:17
 23/26 anonim ***** válasza:

mondom neked, hogy sportdirectben átlag 10-15fontért (váltsd át magyar árakra, én angliában vagyok , de otthon is ugyan annyi lesz, tapasztalat) vannak.

Minőségi-e? Évek óta használom. Hamis-e? Kizárt. NE legyél már komolytalan...

2013. jún. 18. 09:37
 24/26 anonim ***** válasza:

Nézd csak, 5-6 ezer forint

[link]

[link]

[link]

7 ezerért eredeti chelsea

[link]

6200-ért

[link]

6500 nike

[link]

3650 MU nike

[link]

3200puma

[link]

3600 puma

[link]

5500 puma

[link]

3300 puma

[link]

3000 Karrimor!

[link]

3300 Karrimor! (ezek mint túrázó cuccok híresültek el, elhiheted, hogy nem bóvli)

[link]

Lonsdale (én nem szeretem, de hát izlések és pofonok)

[link]

Everlast

[link]

Ha már deszkásban utazol Airwalk

[link]

[link]

És sorolhatnám nap estig. Ha nem magyarul jön be, váltsd át az oldalon magyarra, meg huf-ra.

Tudtommal megannyi SD üzlet van MO-n. Ennyi, márkásak, nem hamisak, minimum fél árban. Minimum!

2013. jún. 18. 09:48
 25/26 anonim ***** válasza:

[link]

És akkor a 15rugódból vettem egy adidas táskát és egy adidas cipőt, akkor van miről beszélni? Van?

2013. jún. 18. 10:00
 26/26 A kérdező kommentje:
Hűha...Látom fortyogtak az indulatok.Végül is nem táskát kért,hanem anyáékkal összedobtuk a pénzt és egy német minőségű passz mi a neve bringát kapott.Így is benne volt a 15-be fejenként,de az legalább valóban hasznos,sőt még használja is.
2013. aug. 13. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!