Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » 14 éves fiú örülne ha iskolatá...

14 éves fiú örülne ha iskolatáskát kapna?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam,hogy az öcsikém most ballag és a középsulit valami vagány tatyóval kezdje.Ékszer nem nagyon kell neki,és olyat szeretnék ami hasznos is,ezért gondoltam,hogy válogatok néhány sulis cuccot.

Esetleg,ha akad olyan aki ötleteket adna márka,vagy stílus ügyben...Apróbb dolgokban is,mint p.l.:ceruza,toll,stb.

2013. jún. 5. 08:14
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%
Linkeltem neked egy 10fontos = 3500-forintos PUMA TÁSKÁT KEDVES 15RUGÓÉRT TÁSKÁT, UGYAN OTT TALÁLSZ NIKET, ADIDAST, REBOOKOT IS.
2013. jún. 6. 04:44
 12/26 anonim ***** válasza:
51%
És akkor annak szállítási költsége sincs? :D én csak úgy mutattam azt a Vans táskát. itthon is ugyan annyiba kerül, mint amennyiért a neten hirdetik. Azonban mikor rámentem a puma, nike etc. oldalára, hoppá. hát pár ezer ft-al csak nem drágább volt? naugye.
2013. jún. 6. 07:14
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Èn nem azt mondtam, hogy 15 ezerért vegyen táskát, hanem, hogy annyit késszitsen ki ha már ilyen ajándékot akar venni.

Mert ha együtt elmennek, akkor elég gáznak érzem, ha kinéznek egy táskát de csak 2000Ft van a zsebbe. Itt szó volt, hogy lehetne cipöt is, és az is elég magas költség.

Szóval ha együtt akarnak elmenni táskát nézni, akkor legyen egy nagyobb keret amiböl a gyerek választhat, mert szerintem elég gáz, ha ott nézi a jobbnál jobb táskákat, de azt nem veheti meg, mert a kérdezö csak 2000 szánt rá.

2013. jún. 6. 07:43
 14/26 anonim ***** válasza:

Ember SPORTSDIRECT VAN MAGYARORSZÁGON IS.

Te azt mondtad, hogy 15rugót kell költeni egy ajándékra, mert úgy a menő! Menj már innen, és ne akarj másokat is megfertőzni az undorító anyagiasságoddal! Szánalmas vagy, azt hiszed, hogy a pénz az ami megszabja az ajándékozás értékét? Milyen ember vagy te?

2013. jún. 6. 08:03
 15/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat.Kifejezetten örülök,hogy márkát is írtatok.Amit rászántam az 15 ropi,de szeretnék ebből mást is venni neki,p.l.: írószer.

Milyen stílusú?hát..gyerek,kisvárosi számítógép előtt ülő,még semmi sem érdekli igazán.Nem kérdezem mi kell neki mert sok hülyeség jár a fejében,butaságok amit később valahol úgyis elszór,ráun stb.

2013. jún. 6. 14:22
 16/26 anonim ***** válasza:
Menjmár a francba de komolyan. Én anyagias?! kb 3 ruhám van üzletből, a többi mind turis. ÉN MINT ANYAGIAS??!! Csak megmutattam itt mi a menő most. Kérlek lőj le ezért.
2013. jún. 6. 18:00
 17/26 anonim ***** válasza:
"Te azt mondtad, hogy 15rugót kell költeni egy ajándékra, mert úgy a menő!" Kérlek én nem ezt mondtam. Csak linkeltem egy táskát, amiről tudom, hogy nem esik szét, és menő. Vágod, a táska menő, nem az hogy drágán veszed. A MÁRKA. Az, meg hogy ennyiből vonod le azt , hogy egy anyagias, gusztustalan féreg vagyok, egy óvodás intelligenciájára vall. Bocs arra se. Egy táska olyan dolog , amit normális esetben egyszer vesz meg az ember 9-re aztán 12-ig kiszolgál. Mint a kérdező is írta kb 15E szán a dologra. 10E megvan a táska ( köss bele, hogy ez 12 E de van olcsóbb is, mint minden márkából) 1000-2000 ft-ból tuti megvan az írószer is. És akkor olyat kapott a gyerek ami strapabíró, és még menő is. Üdvözlettel: az anyagias undorító visszataszító hülyegyerek
2013. jún. 6. 21:03
 18/26 anonim ***** válasza:
Végül milyet vettél ? :)
2013. jún. 17. 12:45
 19/26 anonim ***** válasza:

Ne beszélj mellé, itt van idézek tőled

"Szerintem gondold végig mennyit akarsz rá költeni. (ha ilyeekben gondolkodsz akkor 15.000 szerintem a normál ár)

"

Tehát egy táskáért 15ezer a normál ár.

"Hagyjuk már... 15 E azt mondod kapsz egy nike-t adidast meg tökömtudjamit?! menj és add be ezt anyádnak ."

Olvasni nem tudsz, hazugsággal vádolsz, és még anyázol is? Mit vártál? Tapsot? Igen, undorító vagy, és ráadásul minősíthetlen paraszt is. 15évesen ez igazán szép tőled, komolyan. Mit is vártam egy még taknyos gyerektől amúgy, nem is értem...

2013. jún. 17. 12:50
 20/26 anonim ***** válasza:

ne beszéljek mellé? mégis mi a francról beszélsz?

amúgy ezt nagyon benézted mert az elsőt nem én írtam. És az utolsó válaszod alapján erősen gyanítom hogy nem nekem van gondom az olvasással, hanem neked ... :) Miért lennék taknyos? mert merészeltem mutatni egy tök jó táskát 12E ami nem esik szét, és talán nem hullik darabokra egy kis esőtől. Elnézést kérek, komolyan....

Arról nem is beszélve hogy az "anyád" nem sokkal különbözik a "paraszttól". mindkettő pejoratív, de lehet hogy te a másik jelentésre gondoltál. ugye?"Főként mezőgazdasági tevékenységből élő személy, földműves vagy állattartó. A földtulajdonnal nem rendelkező, mezőgazdasági bérmunkás paraszt a zsellér."

Szóval ez sem jött össze.

Deee maradt még az undorító. Na, szerintem amíg nem ismersz ne vágj ilyeneket a fejemhez, oké? Bármiben lefogadom hogy értelmesebb vagyok mint te az én koromban voltál. Mert a válaszod alapján te 30 éves lehetsz hogy így taknyosozol, nem igaz? De hoppá, akkor most kezdjem el magázni? nehogy már műveletlen minősíthetetlen parasztnak tűnjek, egy ilyen fényes elméjű ember szemében. Azt nem is élném túl, de tényleg :c

2013. jún. 17. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!