Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » 14 éves fiú örülne ha iskolatá...

14 éves fiú örülne ha iskolatáskát kapna?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam,hogy az öcsikém most ballag és a középsulit valami vagány tatyóval kezdje.Ékszer nem nagyon kell neki,és olyat szeretnék ami hasznos is,ezért gondoltam,hogy válogatok néhány sulis cuccot.

Esetleg,ha akad olyan aki ötleteket adna márka,vagy stílus ügyben...Apróbb dolgokban is,mint p.l.:ceruza,toll,stb.

2013. jún. 5. 08:14
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kérdezd meg tőle, hogy mit szeretne kapni- vagy válasszátok ki együtt a táskát, ha mindenképpen azt akarsz adni neki.

Nekem a lányom ballag, ő kimondottan táskát kért (a kedvenc együttese van rajta. )

2013. jún. 5. 08:55
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk fiúk körében elterjedt a Vans márkájú táska. Azzal nem nagyon lehet mellényúlni :D És szerintem tök jó ötlet 15/L

ez egy visszafogottabb [link]

de van sok hajmeresztő mintájú is :D minősége nagyon jó , barátnőm 9.ben vett egyet most 12-es és semmi baja :)

2013. jún. 5. 09:21
 3/26 anonim ***** válasza:
21%

10rugót adnál egy ilyen táskáért??:??????

Atyavilág...

Végy neki egy szép cipőt, azt jobban megnézik ezek a mai tinik...

2013. jún. 5. 10:13
 4/26 anonim ***** válasza:

Éss nézz csak ide előttem szoló, harmad annyiba kerül...

[link]

2013. jún. 5. 10:17
 5/26 anonim ***** válasza:
Nézd, nekem a hasznos dolog csak akkor ajandek, ha kifejezetten azt kertem.... Egy gyereknek meg pláne....
2013. jún. 5. 11:51
 6/26 anonim ***** válasza:

Szerintem gondold végig mennyit akarsz rá költeni. (ha ilyeekben gondolkodsz akkor 15.000 szerintem a normál ár)

Aztán csinálj neki egy képeslapba egy kupont amiben leírod, hogy elmentek valamikor és együtt kiválasszátok (vagy néztek együtt neten), hogy melyiket is vegyétek meg.

Èn unkaöcsémnek vettem ovis ballagására iskola táskát. De már neki sem mertem megvenni csak úgy. Fogtam megmondtam anyjának mennyit szánok rá, linkeltem be nekik pár internetes képet. Majd kiválasztották, közösen, és azt kapta amelyiket akarta.

2013. jún. 5. 12:19
 7/26 anonim ***** válasza:
12%

15rugós iskola táska????

Ti beteg vagytok komolyan mondom! Kérdező, ne hallgass ezekre, komolyan ! Más pénztárcájával könnyü keménykedni, 15rugó egy táskáért pénz kidobás, besétálsz egy sport directbe, és veszel belőle 1 niket, 1 adidast, 1 pumat és 1 rebookot is. Ezek ha csak 2évet bírnak ki darabonként is 8 évvel számolhatsz.

Ne légy buta, ez nem arról szól, hogy mennyibe került, hidd el nekem. Ne vegyél példát ezekről az anyagias, tudattalan emberekről, csak a szájuk a nagy!

2013. jún. 5. 13:33
 8/26 anonim válasza:

Szerintem nem.

Ha kolis lesz, akkor valami olyat, ami praktikus és megkönnyítheti az ottani életét.

Ha nem, szerintem nézhetnél valami fej-fülhallgatót is. Milyen stílusú a testvéred?

2013. jún. 5. 15:20
 9/26 anonim ***** válasza:
38%
Hagyjuk már... 15 E azt mondod kapsz egy nike-t adidast meg tökömtudjamit?! menj és add be ezt anyádnak . én csak linkeltem egy táskát, amiről tudom hogy nem esik szét és népszerű. kövezzetek meg érte! de nyugodtan vehetsz a kínaiban 2E és akkor évente váltogathatod is, mert igen, úgy tényleg sokkal jobb :)
2013. jún. 5. 15:49
 10/26 anonim válasza:

Szerintem táskának tuti örülne, főleg ha már viseletes a mostani. (Esetleg, ha van valamilyen hobbija, akár ahhoz is lehetne vmilyen eszközt, kiegészítőt).

Viszont én is azt ajánlom, hogy ajándékba egy "utalványt" kapjon (édesanyám nekem rendszeresen ilyen saját kézzel készített "utalványokat" ad ajándékba), és utána közösen vegyétek meg, hogy neki is legyen beleszólása, elvégre ő fogja hordani.

Én 8.-ban kaptam egy (akkor) 5.000 ft-os Adidas iskolatáskát és még most is azt hordom (negyedéves egyetemista vagyok).

Azt nem tudom, most a tiniknél milyen táskák mennek, meg mennyit bírnak, de az öcsikéd tuti ki tudja választani, hogy ő melyiket hordaná szívesen.

2013. jún. 5. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!