Mit vegyünk fel?
Az unokaöcsém ballagására mennénk, apukám, anyukám és én.
Anyukám 58 éves, apukám 60 én pedig 25. De egyikünknek sincs semmi oda való ruhája.Sajnos szegények vagyunk de szeretnénk elmenni, mit kellene venni. És mennyiből lehetne ezt kihozni?
Szia, egy ballagásra azért nem kell gála ruhába menni.
Turkálóból nagyon jó cuccokat ki lehet fogni kevés pénzből.
Szerintem apukád vegyen fel egy inget, lehet fehér, kék, fekete, bármilyen, csak ne legyen szakadt, szépen kivasalva egy ing már magában nyerő, hozzá még farmert is felvehet, ha nincs más, de egy vászonnadrággal, vagy öltönynadrággal azért elegánsabb. Gondolom sportcipőn kívül van valami alkalmibb cipője és már kész is van. Esetleg egy átmeneti kabátot még vihet, ha hűvösebb lenne.
Anyukádnak sem kell túlbonyolítani, attól is függ, milyen a testalkata, de egy térdig érő egyenes szabású vászonszoknya egy szép blúzzal, körömcipővel tökéletes választás, szerintem turkálóból ilyeneket már 1500 Ft-ból ki lehet hozni. De vehet fel akár kínaiban kapható olcsó cicanadrágot (fekete) egy combközépig érő tunikával, amit egy hozzá illő nyaklánccal, vagy fülbevalóval fel is dobhat, kényelmes, egyszerű és mégis elegáns. Ha ízlésesen vannak a színek összeválogatva, szerintem nagyon jókat ki lehet hozni. A legfontosabb persze az ápoltság, hogy a bőr, haj, köröm rendben legyen. Semmit nem szabad túlzásba vinni (smink, ékszer), mert akkor túl közönségesnek hat.
Nem tudom, hogy te fiú vagy-e vagy lány, de neked sem kell túlbonyolítani az öltözködést, ha fiú vagy, akkor vászonnadrág+ing, ha lány, akkor szinte bármit, ami jól áll az alakodhoz, szoknya, blúz, nadrág, blúz, top, blézer.
Szerintem ünnepekre a fehér, a bézs, a fekete mindig jó választás, egy magassarkú pedig elegánsabbá teszi a megjelenést (egy fekete kistáska, öv, körömcipő már nyerő és máskor is ki tudod használni), nagyon jó bizsuk vannak egész olcsón, akár blézerre tűzhető virág, gyönysor, lógós fülbevalók, egy szép gyűrű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!