Ballagásra, a párom barátja lányának (középsikola), mit vegyünk?
Attól függ, mennyire szoros a barátság. Mert ha csak úgy símán haverok, de nem szokott lenni pl. közös családi névnapi stb. ebédek, összejövetelek, akkor csak valami egyszerű inkább csak jelképes összegű ajándékot.
Pénzt, ékszert inkább csak családtagnak, rokonnak adnék, de egy barát gyermekének nem.
A középiskolai ballagások szinte már mindenhol lezajlottak valahol még lesz????
Szerintem ballagási plüsst vegyetek egy csokor virág mellé az elég jó szokott lenni.
Ha azt nézed meghívtak, számítanak rétok és a kaja-pia sincs ingyen, szóval akkor szerintem elég jó barátok lehettek... :)
Nem tudom milyen összegben gondolkodik a párod, 5000 Ft szerintem pont elég, ebben benne is van minden, és remélehetőleg nektek se megerőltetőösszeg... vagy egy nagyobb virágcsokor, de az túlszárnyalhatja azt az összeget, szóval az előbbi ötlettel mindenki jobban jár (kivéve a virágboltost :D)
Megvolt a ballagás. Pénzt adtunk, meg egy doboz Merci csokit.
Így utólag az utolsó válaszolólóval egyetértek. Jó volt az összejövetel, körbe voltunk ugrálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!