Mennyi pénzt adnátok középiskolai ballagásra ajándékba? Közeli rokonnak (unokahúg)!
Amikor a nővérem ballagott a keresztszülei nem utaztak el a ballagására mert majdnem 300 km-re laknak. De küldtek képeslapot neki és küldtek 20.000 forintot. Az én keresztanyám is adott neki 10.000 forintot. 1 évvel később én ballagtam. Én azt reméltem hogy az én keresztanyám nekem is ad 10 ezret mint előtte évben a nővéremnek. De én senkitől nem kaptam pénzt. A keresztanyám bár eljött a ballagásomra, de egy csokor virágon kívül semmit nem adott. Őszinte leszek. Rosszul érintett a dolog, mert számítottam rá..Főleg hogy nem voltam sosem egy rossz lány akit így kellene büntetni, emellett kitűnő is lettem..
Egy biztos. Az ember egy életre megjegyzi hogy a ballagására ki ment el, és mit kapott..
Egyébként a diplomaosztóra a szüleimen és a tesóimon kívül senkit nem hívtam meg. Még a keresztanyámat sem hívtam meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!