Ha nem megyek a középiskolai ballagásra, akkor nem is vizsgázhatok?
Figyelt kérdés
Úgy tudom a ballagás nem kötelező, de azért inkább megkérdezem, hátha valaki tud mondani valami okosat.2012. ápr. 30. 17:43
1/11 anonim válasza:
Igazából a kettőnek semmi köze egymáshoz, tehát ha nem mész el az ünnepségre, attól még vizsgázhatsz, de ha valahova, akkor oda tényleg illik elmenni, mert rólad szól.
De miért nem akarsz elmenni?
2/11 anonim válasza:
szerintem se kötelező de ez egy egyszeri élmény az ember életébe amit nem szabad kihagyni és nem is ellendő.soha többé nem ballagsz középiskolából.plusz azok a dolgok ami ballagáson vannak pl:uccsó of óra,meg a rokonok szülők arca h na ezt is megéltük,ballag a gyserek stb :))
3/11 anonim válasza:
uccsó: gépelési hiba :D akarom mondani nem is illendő :)
4/11 A kérdező kommentje:
De a ballagáson kapjuk meg az év végi bizonyítványt. És az szerintem kell a vizsgára. Nem?
2012. ápr. 30. 18:05
5/11 anonim válasza:
Mi az érettségivel kaptuk meg az érettségi bizonyítványt.
6/11 anonim válasza:
így van.mind a 2 bizonyítványt az érettségi után kapod meg.
7/11 A kérdező kommentje:
De én nem érettségizni fogok, hanem szakmunkás vizsgázni. Azzal is ugyan az a helyzet, mint az érettségivel?
2012. ápr. 30. 19:08
8/11 anonim válasza:
Jaj bocsi, azt akartam írni hogy az érettségi biz-al kaptuk meg a gimis bizonyítványt is. Sztem nálatok is ez a helyzet.
9/11 A kérdező kommentje:
Szerintem is így logikus. Akkor nem megyek a ballagásra. :)
2012. ápr. 30. 20:43
10/11 anonim válasza:
a szakmunkás bizonyítvánnyal kapod meg az évvégit is.mi is akkor kaptuk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!