Középiskolai felvételivel kapcsolatban lenne kérdésem?! Lent a többi
Sziasztok!
Ma nem voltam iskolába és osztályfőnököm felhívta anyumat,hogy megküldték a középiskolából a felvételi papírt.
Azt tudni kell,hogy én ebben az iskolában 2 szakot jelöltem meg,marketinget és ügyvitelt. Legelőször amikor beadtuk a felvételi papírt nekem első helyen az ügyvitel volt és másodikon a marketing ,viszont amikor elmentem szóbeli felvételire ott azt tanácsolta a felvételiztető tanár,hogy módosítsak sorrendet mert az eredményem alapján a jobb osztályba(marketingesek)való vagyok.A módosítás meg is történt márc.14-én ,vagyis első helyre került a marketing és másodikra az ügyvitel,
Ma viszont osztályfőnököm mégis azt mondta,hogy ügyvitelre vetek fel és 9/c-s leszek.
A kérdésem az volna, lehetséges-e ,hogy a módosításról szóló papírt később küldik vagy nem sikerült bekerülnöm a jobb osztályba(nálam gyengébbek is bekerültek már)?
15L
Szerintem, ha nagyon szeretnéd ezt a szakot, akkor fellebbezzetek!
Itt megnézheted azt is, van-e üres hely, esetleg más, szimpatikusabb suli:
köszi!:)
de szerencsére már megoldódott a probléma :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!