Segítesz az idei középiskolai felvételivel kapcsolatban!?
Előre is kérném, hogy olyan írjon, aki ért is hozzá, pl tanár, vagy aki hallott vmit.
Arról van szó, hogy többször is hallottam már a rádióban/TV-ben, hogy visszavonják az idei matek felvételit. Ugyanis tényleg túl nehéz volt. Vagy pedig nem veszik számításba. Igaz ez?
Én személy szerint örülnék neki :) de ha tévedek, bocsánat.
Én még nem hallottam hogy visszavennék de tényleg nem lenne rossz mert irtóra elcsesztem...bár én nem hinném h visszaveszik max nem veszik számításba
14L
az ki van zárva hogy visszavonják.
Már csak azért is mert szigorú határidők vannak, és nem lehetne pótolni.
Ha nehezebb, attól még felvehetnek középsuliba, nincsen konkrét ponthatár hogy eddig és netovább.
Olyan mint az érettségi, egyik évben nehezebb, másik évben könnyebb. Mivel nehezebb feladatok esetén alacsonyabb az átlagpont, kevesebbel is felvesznek.
előző vagyok
amúgy meg nem lenne fer a korábbi ill a következő évek felvételizőivel szemben sem
Értem. Köszi!
De tényleg ezt mondták a rádióba, hogy az ország egyik legnevesebb matektanárja oldotta meg 45 perc alatt ami ugybár képtelenség dikákoknak.. Szóval elég rossz volt :S
Még jöhetnek kommentek :) Ment a zöld kezecske.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!