Nem tudom, hogy milyen ajándékot "kérjek"! Kaphatnék ötleteket?
Ballagásomról van szó. Semmire sincs szükségem, hiszen kapok étkészletet, evőeszközöket stb. (nálunk ez a szokás).. Tényleg mindenem van (pl. aranyékszer és hasonlók), de a rokonaim csak azt hajtogatják, hogy mit kérek a ballagásomra, mert pénzt azt nem fogok kapni! Ti mit mondanátok? Vagy mit kérnétek?
18/L
Én is utazást kértem, mondjuk nekem adtak hozzá pénzt... Nem tudom, ettől miért zárkóznak el, de akkor beszéljétek meg, hogy pl. leültök együtt az internet elég, és úgy foglalod le a szállást, repülőt, stb.
Vagy ami még nekem tetszene:
- könyvutalvány, könyv
- DVD, blu-ray
- vásárlási utalvány valamilyen ruhaboltba, vagy ruha
- virág, ballagós szalag :) (a szalagok a mai napig megvannak, még általános iskolás ballagásomról is)
Valamilyen utalvány tényleg jó ötlet. Esetleg mondd el, hogy utazni szeretnél a nyáron, ehhez pedig jó lenne a pénz. Akkor a rokonok összedobják, amennyit gondoltak és abból együtt lefoglaljátok a repülőjegyet, aztán megkapod azt ajándékként. :) Ez korrekt ötlet szerintem!
Esetleg, ha régi a géped, akkor egy új laptop. Én pl. ezt fogok kérni, mert a mostani gépet már több, mint 8 éve nyúzom és nagyon rozoga szegény. Erre szükségem is van a tanulmányaim miatt. :)
Aminek még nagyon örülnék:
- Fesztiválra bérlet.
- Nyaralás a barátokkal.
- Színház jegy/bérlet.
- Koncertjegy a nyárra.
- Ruhautalvány.
Tőlem csak az anyukám kérdezte meg, hogy mit kérek a ballagásomra, de tőle kérni/ elvárni nem szeretek semmit.
De aminek nagyon örülnék:
-Szintén fesztiválbérlet,
-Egy jó minőségú új laptop
-Új nagyobb erősítők
-Ha fizetnék a jogsim
-Új fényképező
-Vagy új tetoválás(:
De ezek közül a fesztivált én fizetem, a fényképezőt szerintem ugyis magam veszem meg, a laptopot az apám Ígérte, aki egy évben 2-3szor néz felém, akkor is hazudik ( pl biztos vagyok benne, hogy ebben is hazudott..)
És a többit is nekem kell megoldanom valahogy. Szóval úgysem számít, hogy mi kérek:D
Ha meg nem keso
Ha orat szeretnel, es mar kinezted, akkor menj el az uzletbe es kerdezd meg lehet-e naluk vasarlasi utalvanyt venni?:) igy mindenki akar venni neked valamit besetal az uzletbe es megveszi a vasarlasi utalvanyt olyan ertekben amit gondol! Ha nem gyulne ossze, a maradekot meg mindig kiegeszitheted!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!