Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Nem tudom, hogy milyen ajándék...

Nem tudom, hogy milyen ajándékot "kérjek"! Kaphatnék ötleteket?

Figyelt kérdés

Ballagásomról van szó. Semmire sincs szükségem, hiszen kapok étkészletet, evőeszközöket stb. (nálunk ez a szokás).. Tényleg mindenem van (pl. aranyékszer és hasonlók), de a rokonaim csak azt hajtogatják, hogy mit kérek a ballagásomra, mert pénzt azt nem fogok kapni! Ti mit mondanátok? Vagy mit kérnétek?

18/L

2013. ápr. 14. 08:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én is utazást kértem, mondjuk nekem adtak hozzá pénzt... Nem tudom, ettől miért zárkóznak el, de akkor beszéljétek meg, hogy pl. leültök együtt az internet elég, és úgy foglalod le a szállást, repülőt, stb.

Vagy ami még nekem tetszene:

- könyvutalvány, könyv

- DVD, blu-ray

- vásárlási utalvány valamilyen ruhaboltba, vagy ruha

- virág, ballagós szalag :) (a szalagok a mai napig megvannak, még általános iskolás ballagásomról is)

2013. ápr. 14. 10:20
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha nincs más, akkor kérj ruhautalványt. Ruha ugye mindig kell és a legtöbbet évekig felhasználhatod, ráadásul 5 ezertől 50 ezerig van minden árkategória.
2013. ápr. 14. 19:07
 13/17 anonim ***** válasza:

Valamilyen utalvány tényleg jó ötlet. Esetleg mondd el, hogy utazni szeretnél a nyáron, ehhez pedig jó lenne a pénz. Akkor a rokonok összedobják, amennyit gondoltak és abból együtt lefoglaljátok a repülőjegyet, aztán megkapod azt ajándékként. :) Ez korrekt ötlet szerintem!

Esetleg, ha régi a géped, akkor egy új laptop. Én pl. ezt fogok kérni, mert a mostani gépet már több, mint 8 éve nyúzom és nagyon rozoga szegény. Erre szükségem is van a tanulmányaim miatt. :)

Aminek még nagyon örülnék:

- Fesztiválra bérlet.

- Nyaralás a barátokkal.

- Színház jegy/bérlet.

- Koncertjegy a nyárra.

- Ruhautalvány.

2013. ápr. 16. 15:57
 14/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :))
2013. ápr. 16. 20:56
 15/17 anonim válasza:

Tőlem csak az anyukám kérdezte meg, hogy mit kérek a ballagásomra, de tőle kérni/ elvárni nem szeretek semmit.

De aminek nagyon örülnék:

-Szintén fesztiválbérlet,

-Egy jó minőségú új laptop

-Új nagyobb erősítők

-Ha fizetnék a jogsim

-Új fényképező

-Vagy új tetoválás(:

De ezek közül a fesztivált én fizetem, a fényképezőt szerintem ugyis magam veszem meg, a laptopot az apám Ígérte, aki egy évben 2-3szor néz felém, akkor is hazudik ( pl biztos vagyok benne, hogy ebben is hazudott..)

És a többit is nekem kell megoldanom valahogy. Szóval úgysem számít, hogy mi kérek:D

2013. ápr. 22. 17:24
 16/17 anonim válasza:

Ha meg nem keso

Ha orat szeretnel, es mar kinezted, akkor menj el az uzletbe es kerdezd meg lehet-e naluk vasarlasi utalvanyt venni?:) igy mindenki akar venni neked valamit besetal az uzletbe es megveszi a vasarlasi utalvanyt olyan ertekben amit gondol! Ha nem gyulne ossze, a maradekot meg mindig kiegeszitheted!:)

2013. máj. 2. 01:05
 17/17 anonim válasza:
Szerintem utazási csekket kérj és akkor le van tudva a nyaralás :)
2013. máj. 3. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!