Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Szerintetek mit kérjek ballagá...

Szerintetek mit kérjek ballagásomra?

Figyelt kérdés
Úgy volt, hogy egy netbookot fogok kapni, de más rokonoktól előtte egy hónappal más eseményre kapok egy tabletet. Így apa azt mondta, hogy szerinte felesleges venni netbookot, mivel így is van egy laptopom és lesz egy tabletem, szóval találjak ki mást. (Hozzáteszem, hogy a netbookot, és a tabletet se kértem, ők mondták, hogy azt fogok kapni, mielőtt jönne a szitkozódás.)Ékszert ilyesmit meg nagyszülőktől kapok. Szóval szerintetek mit kérjek?
2013. ápr. 2. 14:23
1 2
 11/15 anonim válasza:
szerintem ne kérj semmit és örülj hogy kapsz egyáltalán. tudod hány ember éhezik ? :D ( köztük én is )
2013. ápr. 4. 15:01
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
utolsó megértelek, nagyon sok hozzád hasonló emberrel találkozom rendszeresen, de attól ha a kérdező nem kap semmit, attól neked még nem lesz jobb...
2013. ápr. 4. 19:30
 13/15 gungasam ***** válasza:
Kérd azt, hogy találják ki mire vágysz...
2013. ápr. 5. 17:51
 14/15 anonim válasza:

jogosítvány.. persze csak ha elég érett vagy rá..ha azt megszerzed, az egy életre meglesz, ha persze el nem cseszed,

ha meg még nem vagy elég érett, akkor a jogsi árát, tedd el, és amikor úgy érzed, h felnőttél a feladathoz, vágj bele ;)

2013. ápr. 7. 10:17
 15/15 anonim ***** válasza:

Énis most fogok ballagni 8.-ból xĐĐ

És már meg ne sértődj,de neked komolyan ez a legnagyobb gondod h mit kérj ajándékba??? :O

Kérj pénzt,és azon azt veszel amit akarsz :S

2013. ápr. 10. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!