Ti kaptatok valamit a ballagásotokra?
Most a 8 elemire gondolsz ?
Ha igen akkor , nem ( a virágon kívül )
Mégis mire , azaz alap.
A nyolcadikos ballagásra pénz kaptam mindenkitől, így a spórolt pénzemből és abból, amit kaptam tudtam venni egy laptopot.
A középsulis ballagásra meg jogsit kaptam, csak azt elötte fél évvel kb. már megkaptam, mert akkor kezdtem a tanfolyamot. Ballagás után meg elmentünk vacsorázni és ennyi
Általános után egy nagy semmit :D
Közpsuli után elég sok lóvét, de annak is már 3 éve...
Altalanos: viragcsokrot, de azt inkabb büntetesnek ereztem, igy tovabbadtam za OFönek. Ezen ugy meghatodott, hogy en setaltam elöl, egy-egy lannyal az oldalomon :D
Gimiben meg szüleim mindenaron aranygyürüt akartak nekem ajandekozni. Mondtam, hogy nem kell semmi, de ha mindenaron költekezni szeretnenek, tovabbtanulashoz jol jönne egy laptop. Mondtak, hogy ez amugy is lesz, de az aranygyürü örök emlek stb. Igy mutattak vagy ket katalogust kepekkel, hogy milyet szeretnek, de egyik sem tetszett (meg hat gondoltam, csak elfogy a türelmük).
Aztan edesanyam mondta, hogy ha nem lattam olyat, ami tetszik, akkor tervezzek en.
Igy vegül lett egy sargaarany alapu pecsetgyürü, az oldaldiszek, a kidomborodo monogrammom es a 3 brilians foglalatja pedig feheraranybol vannak. Nagyon szep es nagyon-nagyon ritkan hordom. Nem vagyok halatlan, csak teljesen feleslegesnek tartottam. A kedvenc csokimnak is megörültem volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!