Ti mit kaptatok/kértetek/kaptok/kértek a ballagásotokra? (ált. Iskola)
Figyelt kérdés
iskola,általános iskola,ballagás,pénz,ajándék,kérés2012. nov. 12. 19:43
1/11 anonim válasza:
Nem kértem semmit, pénzt kaptam általánosban és gimiben is. Mivel mindenki azt adott és elég nagy a család szép összeg gyűlt össze.
2/11 anonim válasza:
egy fényképezőgépet kaptam, 40 ezer forint értékben.
3/11 anonim válasza:
Semmit nem kertem.
Aranyekszereker, penzt kaptam.
4/11 anonim válasza:
Nagyon nem kértem semmit..
virágot,pénzt,laptopot,ékszert,őő nem tudom már.
XD pedig tavaly volt :D
sok mindent kaptam. mindenkitől valami értékeset:))
5/11 schocko válasza:
...k..életbe, én egyikre sem kaptam semmit...ha kaptam volna akár egy facsemetét, most már kivághatnám tüzifának...
6/11 anonim válasza:
Nem emlékszem, hogy kértem volna valamit...
De általános ballagásra ágyat kaptam, arra emlékszem :D
Gimisre... Na pedig ez van közelebb, de nem emlékszem. Az tuti, hogy étteremben ebédeltünk utána a családdal, meg szerintem pénzt, de tényleg nem emlékszem pontosan.
7/11 anonim válasza:
...az osztályfônöktôl kaptam egy olyan jellemzést,hogy csak néztek az iparisuliban : mi legyen ez a förmedvény ???
...ennek ellenére felvettek...Anno Domini 1964...
8/11 anonim válasza:
Én kaptam/kaptunk, de nem kértem/kértünk pénzt. Érted/értitek? Amúgy meg, ha már ennyire kifejtetted/kifejtettétek, akkor ballagásodra/ballagásotokra lett/lettek volna a helyes kifejezés/kifejezések.
9/11 anonim válasza:
azt kértem hogy hagyjanak békén... erre anyám meghívott minden rokont ők meg adtak egy halom pénzt, én meg odaadtam a szegényeknek, ez 12.-es ballagás, 8.-os ballagásnál kaptam egy f*s érintős telefont, a régi telefon a jó telefon
10/11 anonim válasza:
én semmit se kértem semmit se kaptam :) csak eladtam a hajam s enyém lett a pénz (60 Ft) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!