Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Unokahúgomnak mit vegyek...

Unokahúgomnak mit vegyek ballagásra? Általánosból ballag. Nem ismerem annyira, mit szeret, mert csak mostanában, év elején kezdtünk el beszélgetni. Pénzt nem akarok adni, mert nálam ez nem szokás.

Figyelt kérdés
Ezüstláncot kap már, az kizárva.
2012. jún. 18. 19:13
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

Szerintem, he ezüstlánc nem is akkor karkötő, fülbevaló esetleg, ha szereti az ékszereket. A könyvutalvány sem rossz, biztos találnék olyan könyvet, ami tetszene, habár nem vagyok oda az olvasásért szóval, azt se zárd ki teljesen. Meg én azt nézném kitől kaptam, nem az értékét. De egy ruha utalvány sem rossz, sőt az eddig leírtak közül ez hangzik a legjobban, jó választás lenne. Virágcsokrot valami szépet vegyél, de a plüss is nagyon aranyos (ez a párosítás is tetszik, főleg mert egy unokatesónak nem kell annyira nagy dolgot vennie) Én például valakitől pénzt is kaptam az is jó,de megértem ha azt nem akarsz.

Amúgy náluk mikor lesz a ballagás, mert tudtommal már péntek-szombat volt amikor tartották?

2012. jún. 19. 11:42
 22/23 A kérdező kommentje:
Pénteken lesz a ballagás. 15 fő amúgy meg a maximum, és ebben benne van 3 gyerek is... De ahogy számolok, max 10-en leszünk. Sminkcuccon gondolkodom, mert van nekem, amit rendeltem és még teljesen új. Ahhoz valami apróságot nézek és megvan az ajándék. :)
2012. jún. 20. 15:01
 23/23 anonim válasza:
8. végén én sem kaptam semmit. Össze gyűlt a család, ettünk, ittunk, beszélgettünk, oszt csókolom.
2012. júl. 3. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!