Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Unokahúgomnak mit vegyek...

Unokahúgomnak mit vegyek ballagásra? Általánosból ballag. Nem ismerem annyira, mit szeret, mert csak mostanában, év elején kezdtünk el beszélgetni. Pénzt nem akarok adni, mert nálam ez nem szokás.

Figyelt kérdés
Ezüstláncot kap már, az kizárva.
2012. jún. 18. 19:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
52%
Ne vegyél semmit,a 8 általános nem eredmény.Inkább költsd magadra!
2012. jún. 18. 19:30
 12/23 anonim ***** válasza:
73%
Hát Te ismered, Te beszélgetsz vele! Én minden életkoromban könyvutalványnak örültem volna a legjobban.:)
2012. jún. 18. 19:45
 13/23 anonim ***** válasza:
Szerintem könyvutalványt ne vegyél,az a mai tizenéveseknek a réme. :D Derítsd ki,hol szeret vásárolni, egy ruha utalvány mindig jó
2012. jún. 18. 19:57
 14/23 A kérdező kommentje:
Nem szokott vásárolgatni, mert nem igen van miből. Kevesen leszünk, csak a nagyszülők lesznek ott, a keresztanyja, másik unokatestvére (talán), keresztapja, meg az apja (anyja kórházban). Kb. ennyi, semmi népcsődület, max 10-15 fős rokonság.
2012. jún. 18. 20:00
 15/23 anonim ***** válasza:
virág, valami égszeres dobozt, parfümöt, testápolót és am az a lényeg hogy valami apróságot ami nem 10000000 ft-ba kerül és ne elektronikai eszközöket mert az el tud romlani (én nekem égszerest adtak) :) remélem segítettem
2012. jún. 18. 20:48
 16/23 anonim ***** válasza:

Mindenesetre a csokit nem ajánlom, mert - bár biztosan nagyon jópofa az a csokicsokir - nem 35°C-ra való. Összekenné magát vele, ahogy megolvad.

Vagy azt majd utána add oda neki, ha addig tudod hűtött helyen tárolni.

Bármilyen utalvány megteszi szerintem, bár én személy szerint elkeserítőnek tartom, ha valaki a könyvutalványnak nem örül. :( Ez szomorú nagyon, de hát el kell fogadni, ha ez van.

Media Markt? Vagy a DVD-ket sem szereti? :)

Akkor tényleg még lehet New Yorker, vagy ilyesmi.

2012. jún. 18. 20:49
 17/23 anonim ***** válasza:
15-ös vagyok: am az égszeres doboz van fából is ami 500 forint, tesóm vett egy olyat ki festette rózsaszínra majd még dekorált rá flitterrel , de vehet hozzá anyagot is és be fedheted (+ a szándék a lényeg)
2012. jún. 18. 20:53
 18/23 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha meg nem jó anyagi körülmények között van a lány, akkor a pénz sem gáz, sőt. Képzeld, hogy fog örülni pár ezer forintnak, amit elkölthet magára:)
2012. jún. 18. 21:32
 19/23 anonim ***** válasza:
hát 15 fő elég nagy csődület...
2012. jún. 18. 22:30
 20/23 anonim válasza:

Én is örülök a meglepetésnek, de a legjobb, ha megkérdezitek, hogy mire van szüksége.

Azt sem tudom, hogy mennyi pénzt szántok rá.

Lehet, hogy a telefonjához szüksége van headsetre, vagy adatkábelre.

Valami dísztárgyat is vehetnétek, és mindig emlékezni fog, hogy tőletek kapta a ballagásra. : )

Ez stílustól függ, de szerintem sminkcuccokat is vehetnél neki.

Ha még nem használ, akkor egy alap készletnek biztos örülne.

De ha már sminkel néha, akkor is jól jön egy-két új darab.

Nem ilyen komoly dolgokra gondolok egy 14 évesnek.

De azért ha lehet, jó minőségű legyen. Inkább legyen neki kevés, de jó!

Ennek biztos örülne: ... legalábbis én :)

kitekerős szemceruza (azért jó, mert nem kell faragni, és praktikus)

szempillaspirál,

szájfény

alapozó (ha olyan a bőre, mert amúgy nem tesz nelki jót - én nem használok)

Ahogyan az előttem szólók írták, a vásárlási utalvány tényleg jó ötlet!

Volt olyan válaszoló, aki a parfümöt és a testápolót írta. Szerintem az is tökéletes, mellé veszel monjuk egy szájfényt, és kész! :)

Remélem, tudtam segíteni! :)

2012. jún. 19. 08:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!