Unokahúgomnak mit vegyek ballagásra? Általánosból ballag. Nem ismerem annyira, mit szeret, mert csak mostanában, év elején kezdtünk el beszélgetni. Pénzt nem akarok adni, mert nálam ez nem szokás.
Mindenesetre a csokit nem ajánlom, mert - bár biztosan nagyon jópofa az a csokicsokir - nem 35°C-ra való. Összekenné magát vele, ahogy megolvad.
Vagy azt majd utána add oda neki, ha addig tudod hűtött helyen tárolni.
Bármilyen utalvány megteszi szerintem, bár én személy szerint elkeserítőnek tartom, ha valaki a könyvutalványnak nem örül. :( Ez szomorú nagyon, de hát el kell fogadni, ha ez van.
Media Markt? Vagy a DVD-ket sem szereti? :)
Akkor tényleg még lehet New Yorker, vagy ilyesmi.
Én is örülök a meglepetésnek, de a legjobb, ha megkérdezitek, hogy mire van szüksége.
Azt sem tudom, hogy mennyi pénzt szántok rá.
Lehet, hogy a telefonjához szüksége van headsetre, vagy adatkábelre.
Valami dísztárgyat is vehetnétek, és mindig emlékezni fog, hogy tőletek kapta a ballagásra. : )
Ez stílustól függ, de szerintem sminkcuccokat is vehetnél neki.
Ha még nem használ, akkor egy alap készletnek biztos örülne.
De ha már sminkel néha, akkor is jól jön egy-két új darab.
Nem ilyen komoly dolgokra gondolok egy 14 évesnek.
De azért ha lehet, jó minőségű legyen. Inkább legyen neki kevés, de jó!
Ennek biztos örülne: ... legalábbis én :)
kitekerős szemceruza (azért jó, mert nem kell faragni, és praktikus)
szempillaspirál,
szájfény
alapozó (ha olyan a bőre, mert amúgy nem tesz nelki jót - én nem használok)
Ahogyan az előttem szólók írták, a vásárlási utalvány tényleg jó ötlet!
Volt olyan válaszoló, aki a parfümöt és a testápolót írta. Szerintem az is tökéletes, mellé veszel monjuk egy szájfényt, és kész! :)
Remélem, tudtam segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!