Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Gáz lapostalpú cipőbe ballagni?

Gáz lapostalpú cipőbe ballagni?

Figyelt kérdés

Egy blúzba és ünneplőnadrágba leszek(szűkszárúba), és balerinába mennék. 165 centi vagyok és mindenki magassarkúban lesz, tehát ez nem gond. De igazából azért mennék fekete, masnis balerinába, mert kényelmesebbnek tartom meg jobban tetszik, mint a fekete telitalpúm, de lehet hogy az jobban odaillene. :/

Szóval kiváncsi vagyok a véleményetekre, hogy mi a jobb...

Előre is köszönöm! :)

2012. jún. 15. 10:36
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%
én is balerinába ballagtam :) [kb 20 éves koromban vettem az 1. magassarkúm, szóval nálam ez egyértelmű kérdés volt :) ]
2012. jún. 15. 15:09
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Nem gáz, nem kell a többiek feje után menni.

A lányom hasonló helyzetben van, de a cipőboltban negyed óra sétálgatás, próba után fájt a lába a 10 centisben. Mi lesz vele két óra álldogálás, "iskolabejárás" után, amikor még a virágtól sem lát majd?

Kényelmesen is lehet csinosnak lenni. És este a banketten is lábra tud majd állni.

2012. jún. 15. 17:51
 13/17 anonim válasza:
100%

én is abban voltam... tavaly (:

egyébként nálunk 1-2 lány kivételével mindenki. ^^

2012. jún. 15. 17:52
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, végülis lapostalpúba voltam és jó volt, bár enyhén szólva alacsonynak éreztem magam, de tetszett, mindigis alacsony akartam lenni. :D És szerintem senkinek sem tűnt fel, mert mindenki magával volt elfoglalva. :D
2012. jún. 15. 21:44
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Ma volt ballagási próba mindenki hatalmas sarkú cipőben. Már a bevonulásnál fájlaltuk a lábunkat. Aztán megkérdezte barátnőmet,hogy a 5 centis sarkú cipő jó-e ? mire rávágta,hogy az olyan gáz... De engem nem érdekel :D
2012. jún. 15. 22:04
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy gáz.

23 éves vagyok de nincs egy darab magassarkúm sem, de a ballagásomra kitalálta a keresztanyám hogy vegyek egyet. Alig bírtam benne menni 14 évesen, olyan csámpásan nézek ki rajta, nagyon gáz...

2012. jún. 15. 22:59
 17/17 anonim ***** válasza:

Beleballagtál egy lapostalpú cipőbe, vagy mi?

Nem inkább cipőbeN?

2012. jún. 16. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!