Gáz lapostalpú cipőbe ballagni?
Egy blúzba és ünneplőnadrágba leszek(szűkszárúba), és balerinába mennék. 165 centi vagyok és mindenki magassarkúban lesz, tehát ez nem gond. De igazából azért mennék fekete, masnis balerinába, mert kényelmesebbnek tartom meg jobban tetszik, mint a fekete telitalpúm, de lehet hogy az jobban odaillene. :/
Szóval kiváncsi vagyok a véleményetekre, hogy mi a jobb...
Előre is köszönöm! :)
Nem. Nem gáz, nem kell a többiek feje után menni.
A lányom hasonló helyzetben van, de a cipőboltban negyed óra sétálgatás, próba után fájt a lába a 10 centisben. Mi lesz vele két óra álldogálás, "iskolabejárás" után, amikor még a virágtól sem lát majd?
Kényelmesen is lehet csinosnak lenni. És este a banketten is lábra tud majd állni.
én is abban voltam... tavaly (:
egyébként nálunk 1-2 lány kivételével mindenki. ^^
Dehogy gáz.
23 éves vagyok de nincs egy darab magassarkúm sem, de a ballagásomra kitalálta a keresztanyám hogy vegyek egyet. Alig bírtam benne menni 14 évesen, olyan csámpásan nézek ki rajta, nagyon gáz...
Beleballagtál egy lapostalpú cipőbe, vagy mi?
Nem inkább cipőbeN?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!