Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Most fogok ballagni, milyen...

Most fogok ballagni, milyen frizurám legyen? Többi lent.

Figyelt kérdés

Hosszú, derékig érő, barna hajam van, és nagyon szeretem. Mint írtam, most fogok ballagni, de nem tudom, hogy milyen hajam legyen. Nagyon sok oldalt néztem már meg, de nem találtam olyat, ami nagyon tetszett volna. A mindennapokban egyenesre vasalva hordom, és nem szeretném, ha a ballagáson is teljesen olyan lenne, viszont nem szeretném teljesen begöndöríteni sem. Nagy felhajtást sem szeretnék a hajamból, legalábbis nem akkorát, hogy fodrászhoz mennék. Valami elegáns, egyszerű, de mégis különleges hajat szeretnék. Kinéztem egy nagyon egyszerűt, ami nekem nagyon tetszik, csak nem tudom, hogy kellene megcsinálni. Itt a link:

[link]

Szerintetek ez illik ballagásra? Ha igen, hogyan csináljam meg? Ha nem, akkor milyen hajam legyen?

Előre is köszi a válaszokat!

2012. jún. 11. 13:57
 1/5 anonim válasza:
Szép az a haj amit találtál de nem alkalmi és szerintem nem ballagásra való.Nézzd meg a you toube-n lilith moon-t aki nagyon jó frizurákat mutat be amiket akár otthon magad is elkészíthetsz.
2012. jún. 11. 14:02
 2/5 anonim ***** válasza:

amiket linkeltél, azok közül egyik sem. ha szép hosszú hajad van, én javaslom az oldal kontyot, amit nem nagy kunszt otthon megcsinálni, kell egy göndörítő és pár hullámcsat. pl:

[link]

[link]

[link]

én ezeket ajánlanám :)

2012. jún. 11. 14:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2012. jún. 11. 14:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha tényleg ennyire hosszú a hajad, ne rejtsd el teljesen. :) Tűzd fel valamennyire, oldalt, a többit hagyd loknikban leengedni.
2012. jún. 11. 16:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Oké. :) Köszönöm! Most így nézegettem videókat is, és kitaláltam valamit, ami egészen jól néz ki. :)
2012. jún. 11. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!