13-15 éves lányok, milyen formatortát kérnétek magatoknak?
Ismered a lányt kicsit mélyebben?
Ha igen,akkor meg is van a kérdésre a válasz:) ha komoly leányzó, akkor komoly hangvételű torta, ha bohókás,akkor humorosabb torta. Innen meg eldöntheted mit csinálnál szívesen. Ha van hobbija mondjuk zene,vagy gyöngyfűzés akkor kész van a terv:)
Rengeteg torta itt, amikben sok a formatorta is:
mikrofon, zongora :D
De a modern stílusúak és a szép virágosak is nagyon bejönnek :)
Kb 11. szülinapomra volt macskás tortám, azt is birtam:D
15l
Sziasztok!
Köszönöm az ötleteket! Elgondolkodtam, és arra jutottam hogy inkább komolyabbat csinálok, ő is amennyire ismerem az már. A gitár ötlet nem ment ki a fejemből (volt szerencsepatkó is pl amire gondoltam még), és ma kísérleteztem, ez lett a végeredmény (alul a link).
Maga a torta dobos lesz, tetejét fondanttal vonom be, mintha asztalterítő lenne, azon lesz majd olyan dísz, és rajta a girát, és most azon filózok hogy még egy könyv is kerül rá, ezen lesz a gitár nyaka, kicsit állítva lesz tehát.
Szerintetek?
Persze a gitár még díszítve lesz fehér tojáshabbal, húrok meg minden és a könyre egy rövid idézetet gondoltam, vagy csak annyit hogy ballagásora szeretettel. ??
5. vagyok.
úúúú, eddig ez így nagyon szupi :) szerintem a könyvvel együtt már túl csicsás lenne, vagyis én nem igazán tudom elképzelni, de linkelj egy képet arról is, ha kész vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!