Álmodjál tovább... 8.os ballagás az mit nagy szám? Uram isten... Iphone 4, persze...
2012. máj. 31. 15:41
2/12 anonim válasza:
Én iphon 4s-t kértem. Szóval az jó ballagási ajándék.
2012. máj. 31. 15:43
3/12 anonim válasza:
érdekes, én arra semmit sem szoktam, meg erre nem is szokás. pedig nem falu!!!
2012. máj. 31. 15:48
4/12 anonim válasza:
8. osztályos ballagás, pffff az nem nagy durranás, nálunk senki sem vette ezt komolyan az osztályunkból sem kapott senki semmi nagy dolgot pedig én már 6 éve ballagtam általánosból. Tavaly gimibe ballagtam akkor már jöttek a jó cuccok mert az sokkal nagyobb szám volt.
2012. máj. 31. 17:26
5/12 anonim válasza:
A nyolcadik osztályos ballagás nem tartalmaz magában semmi olyan dolgot, ami miatt ajándékot lehetne kérni. Nem lett ezzel semmi, nem lett se érettségid, de szakmád, se diplomád, és egyszerűen semmi. A tudásodnak megfelelő suliba mész tovább. Ebben nincs olyan hű, de milyen nagy dolog.
Inkább a jó bizonyítványodért kérjél, na az munka, az már valami. De gondolom aki ma Magyarországon és és mondhatni a semmiért kér egy 200ezer forintos telefont, na az szerintem minden csak nem okos...
2012. máj. 31. 21:42
6/12 anonim válasza:
En kaptam virágot meg csokit anno. Érettségire 20000 ftot, 12_és ballagásra is virágot és csokit. 20/f
2012. jún. 1. 09:59
7/12 klopusz válasza:
Szia!
Én a lányomnak egy plüssállatot vettem, meg fog kapni egy kis virágot, ezen kívül semmit. Igazából azért kapja a plüsst is, mert aznap van a szülinapja.
A nyolcadikos ballagásra - szerintem - semmi extra nem jár, hiszen ez a minimum, amit el kell végeznie. Én azt mondtam, hogy az érettségijén majd tapsolok meg örömködök egy kicsit, a diplomaosztójára meg kap valamit. Szerencsére ő is így gondolja.
2012. jún. 1. 10:25
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de lehet hogy inkább egy iPod touch-ot kérek, az úgy is van a vaterán tök olcsón.
2012. jún. 1. 13:29
9/12 anonim válasza:
Én is iPhone 4S-t szeretnék...de jó bármelyik másik apple termék is :DD
2012. aug. 24. 08:57
10/12 anonim válasza:
Én 7.es vagyok mst, és majd a ballagásomra elég egy csokor virág, meg csoki. Mást nem kérnék, csak ha adnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!