Szerintetek mit kérjek a 8. -os ballagásomra aputól?
A kedvenc ruha- vagy cipőboltodba utalványt.
Vagy egy plázába szólót, és azt arra költöd, amire akarod.
Vagy új telefont.
Én sem értem, hogy lehet ilyen sok gonosz és irigy választ adni?
Nem tudom hol szocializálódtatok, de viselkedni nem tanítottak meg titeket otthon, és magatoktól sem tanultatok meg, az biztos.
"Nem erről van szó. Ha valaki meggazdagszik, az csak más kárára megy. Sok pénze annak lesz, aki elveszi a másiktól, vagy ha nyer a lottón, de ez nagyon ritka."
OMFG!!!! 22 éve volt a rendszerváltás, te még mindig itt tartasz? Magyarországon nem csak csórók vannak. Sőt! A minimálbéresekből, meg a 100 körül keresőkből sokkal kevesebb van, mint gondolnátok. Az más kérdés, hogy ez a réteg nyervog a leghangosabban.
Kérdező, azért téged sem hagylak szó nélkül. Ha édesanyád építész, édesapád meg vállalkozó, akkor beléd is szorulhatna némi intelligencia. Tudhatnád, hogy nem él mindenki úgy, mint ti. Azt is tudhatnád, hogy a fenti felsorolás másokban irigységet, unszimpatiát vált ki. Tanuld meg kicsit jobban helyén kezelni a jómódot, mert sok gondod lehet még ebből. Sajnos ez egy ilyen ország. Alkalmazkodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!