Most mit tegyek? (középiskolá ballagás)
Ballagok közép suliból, de kezd rémálommá válni.
Édes apámmal élek, szüleim elváltak, anya az öcsémmel él aki 2 évvel fiatalabb!!!
Apa csak az elmúlt 1 évben boncolgatta hogy miért hagyta ott édesanyám aki egyébként jómódú családból származik.
Előzméynek ennyit, hát megértettem apám miért beszél úgy ahogy édesanyámról. Édes anyám megvette öcsémnek az hőn áhított Audi S5-öt... ha valaki nem ismerné nézzen utánna ez még a nyáron történt, anyám közölte hogy mivel apámmal élek nem kapok tőle SEMMIT ballagási ajándékra, és nem lesz jelen a ballagásomon a bálon, a szalagavatón stb.
NEM azaz NEM tudok erre mit reagálni. Mi ez a jelenség ? az én hibám ? Mivel életem nagy részét apámmal töltöttem így nem várok el semmilyen komolyabb összegű ajándékot SENKITŐL. Nem megy rosszul édes apámnak de soha nem vett nekem komolyabb ajándékot. A fizikai fegylemezéstől sem zárkózott el (HA kellet).
Édesanyám meg random ajándéknak ?! egyszerűen nem értem.
Mégis csak az anyám.
Nem hajlandó velem beszélni.Sem apámmal.
énis idén ballagok középsuliból de hogy mit kapok fogalmam sincs, lehet semmit. de igazából nem is vágyok ajándékra konkrétan, mindenem megvan amire szükségem van
de szerintem elég genyóság anyukádtól hogy nem megy el a ballagásodra meg szalagavatódra, gondolom elég rosszul esik ez neked. senkinek se esik jól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!