Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Most mit tegyek? (középiskolá...

Most mit tegyek? (középiskolá ballagás)

Figyelt kérdés

Ballagok közép suliból, de kezd rémálommá válni.

Édes apámmal élek, szüleim elváltak, anya az öcsémmel él aki 2 évvel fiatalabb!!!

Apa csak az elmúlt 1 évben boncolgatta hogy miért hagyta ott édesanyám aki egyébként jómódú családból származik.

Előzméynek ennyit, hát megértettem apám miért beszél úgy ahogy édesanyámról. Édes anyám megvette öcsémnek az hőn áhított Audi S5-öt... ha valaki nem ismerné nézzen utánna ez még a nyáron történt, anyám közölte hogy mivel apámmal élek nem kapok tőle SEMMIT ballagási ajándékra, és nem lesz jelen a ballagásomon a bálon, a szalagavatón stb.

NEM azaz NEM tudok erre mit reagálni. Mi ez a jelenség ? az én hibám ? Mivel életem nagy részét apámmal töltöttem így nem várok el semmilyen komolyabb összegű ajándékot SENKITŐL. Nem megy rosszul édes apámnak de soha nem vett nekem komolyabb ajándékot. A fizikai fegylemezéstől sem zárkózott el (HA kellet).

Édesanyám meg random ajándéknak ?! egyszerűen nem értem.

Mégis csak az anyám.

Nem hajlandó velem beszélni.Sem apámmal.

2011. dec. 24. 18:32
1 2
 1/11 anonim válasza:
36%
Nem te vagy a hibás. Hanem anyád egy tajparaszt:D
2011. dec. 25. 23:02
 2/11 anonim válasza:
12%
Most tényleg az a legnagyobb problémád, hogy anyukád neked nem vett/vesz audit? ez nekem gáz! kezdted volna azzal, h nem lesz ott a számodra fontos eseményeknél.
2011. dec. 26. 23:27
 3/11 ryuzaki38190 válasza:
52%

sztem szard le!

nem a te hibád,csak erre gondolj.

2011. dec. 30. 09:03
 4/11 anonim válasza:
küld el anyudat melegebb éghajlatra,és mond meg neki hogy egy anya így nem viselkedhet
2012. jan. 2. 09:32
 5/11 anonim ***** válasza:
54%
így van, S5-öst a 16/17 éves gyereknek! gondolom tegnap szerezte a jogsiját, szólj majd, ha összetörte az öcséd. btw érdekelne, mire fel kapott az öcsike egy 15 millás kocsit?
2012. jan. 2. 14:15
 6/11 anonim válasza:
0%
Gyökér anyád van már bocs.. A kocsi oldalát meg húzd meg lakáskulccsal. A szélvédőre meg írd rá valami jó kis filccel, hogy "Ha én nem kapok akkor ő se használja." :)
2012. jan. 7. 16:15
 7/11 anonim ***** válasza:

Az egy dolog hogy ő kapott egy kocsit. Egészségre.

Viszont az hogy egyszerűen téged leszar, az, az nonszensz.

Az anyád hülye. (van egy sanda gyanúm, hogy csak azért vett az öcsikédnek ilyen kocsit, hogy irigykedjél rá)

2012. jan. 7. 18:37
 8/11 anonim válasza:
szerintem azért mégiscsak az anyád, szervezkezdj az öcséddel (vele remélem beszélsz) bármilyen módszerrel érd el, hogy egy kis időre, akár egy fél órára is kettesben maradhass anyáddal, és mond el neki, mit gondolsz, mond meg neki, hogy neked nem kell audi, meg ilyenek, csak legyen ott a szallagavatódon, és szeressen, ha erre sem reagál semmit, akkor valahogy lépj túl rajta
2012. jan. 10. 18:58
 9/11 anonim válasza:
anyukád nem akar véletlen örökbefogadni egy szeretnivaló 19 éves srácot???? :))))))
2012. jan. 11. 06:51
 10/11 anonim ***** válasza:

Az sosem helyes, ha a szülők vélt vagy valós sérelmeinek a gyerek az áldozata. Te és az öcséd is áldozat vagy. Az agyonkényeztetés, éppoly káros, sőt rosszabb, mint az életrenevelés. Márpedig az élet nem arról szól, hogy a szél a segged alá fúj egy audit.

Sajnos sok szülő esik abba a hibába, hogy a gyerekének kezdi el szídnia a volt párját, akár valódi, akár vélt, akár hazug módon. Egyszerűen azért hogy bosszút álljon: a gyerek legyen a fegyver: ő is utáljon, vagy egyszerűen keserűségből.

Valóban van audi, vagy csak az apukád mesterkedik, LÁTTAD?

Akár van, akár nincs, semmit ne tegyél, csak legyél tisztában a dolgokkal. Annyit talán mégis tehetsz, hogy megbocsátasz neki(k) ha lehet, leülsz az anyukáddal beszélgetni (lehet hogy haragszik rád, mert nem őt választottad, nem vele élsz, apukádat látja benned...)

Megkérdezheted, hogy neheztel-e rád, vagy mi van. Esetleg én megmondanám neki, hogy attól, hogy ők elváltak, nektek nem kell rosszban lenni, és ezt nem érdekből mondod.

Ha úgy gondolod elmondhatod, hogy neked ebben a körülményben is szükséged van mindkét szülőre, de elfogadod a döntésüket, viszont ha elzárkózik, akkor azzal ő is elveszíti az egyik gyermekét és te is elveszted az anyádat. És azt is mondhatod, hogy, mennyire hiányozna majd az unokádnak a nagymamája...

A legjobb megoldás a családterápia lenne, de ehhez minden személy önkéntes együttműködése kell.

A hasznos, frappáns válaszokat ti is fel szoktátok pontozni? ;)

2012. jan. 13. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!