Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Egy ballagónak mennyit illik...

Egy ballagónak mennyit illik adni ?

Figyelt kérdés
Mi a minimum ?
aug. 8. 22:50
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
49%

Anyagi helyzetedtől függ, 5-10 ezer forint is elég bőven, ha több nem fér bele. Ezért nem érdemes a providenthez szaladni.

Én annakidején 2007-ben egy karórát kaptam ballagásomra a szüleimtől.(általanosból ballagtam akkor) A mai napig megvan és hordom is még, igaz azóta már több órám is van. Erre emlékszem, de hogy a többiektől mit és mennyit kaptam már nem is emlékszem.

aug. 11. 19:47
 22/23 anonim ***** válasza:
49%

2 unokatestvérem is most diplomázott, az egyik 15 ezer ft-os ékszert kapott +100 eurot, másik színházhejegyet + 100 eurót (szeretnek utazni ezért nem ft-ban adtuk a pénzt). Én idösebb vagyok tőlük pár évvel és rég óta dolgozom szóval volt rá pénzem hogy ennyit adjak.

De ha mondjuk általános iskolából ballagtak volna, akkor csokor virágot kaptak volna meg valami kis apróságot könyv vagy ilyesmi.

aug. 12. 11:44
 23/23 A kérdező kommentje:
Koszi
aug. 12. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!