Gimnáziumi ballagásra mennyi pénzt szokás adni manapság ajándékba?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 30. 10:30
1/13 anonim válasza:
Annyit amennyi még nem okoz megélhetési gondot.
2/13 anonim válasza:
Van akinek 1000Ft is sok van akinek 100.000 sem, erre nem elhet összeget mondnai hogy ennyi vagy annyi illik.
3/13 anonim válasza:
"Annyit amennyi még nem okoz megélhetési gondot."
Hát kössz azért inkább nem adom oda a befektetett 35 millió forintomat a nővérem gyerekének.
4/13 anonim válasza:
Szerintem nem érted 3-as, ő a mai világ árai szerint értette. Nem akarok politizálni, de amerre haladunk lehet ezer Ft lesz az új 10es ☹️
6/13 Attila1976 válasza:
20ezer Ft. nehogy már ne legyen elég. Sokan adnak pl. autót ajándékba...
7/13 anonim válasza:
6) hát ez az..egy 20-as semmire nem elég,100-ból már el lehet menni egy estére bulizni.
8/13 Attila1976 válasza:
7) Adjon neki más is, aztán az a 20-as valamire elég lesz. Mire megy el 100ezer egy buliban? Mindenkit meghívsz, hátha jófej leszel? 47éves vagyok, lehet ezért nem értem...
9/13 anonim válasza:
Régen nem számított mit ad a másik, régen elég volt hogy ha volt egy rokon aki megtisztel azzal, hogy eljön egyáltalán a ballagásra. Legalábbis én így voltam vele nem voltunk sokan de örültem azoknak akik eljöttek.
23L
10/13 anonim válasza:
9) te nem kaptál autót ballagásra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!