Gáz, ha kihagyom a ballagásom?
Sosem voltam valami nyitott ezekre, irtózatosan introvertált vagyok, főleg mióta megbíztam és nem sikerül lefogynom. A szalagavatómat kihagytam, azt mondtam elutazok és egyszerűen nem mentem és a ballagasomat is ki szeretném hagyni, mivel semmi kedvem ott lenni, felvonulni a kényelmetlen kötelező matróz bluzomba ami áttetsző teljesen, egy rakat idióta között akik vérre menően probaltak kikészíteni a 4 évünk alatt, miközben szorongok és majd összesek a lámpaláztól meg stb..
Megfelelő indok az, ha azt mondom beteg vagyok pl két nappal azelőtt és hogy ne számításanak rám aznap?
En pl a ballagast a csalad miatt tartottam meg. Mellesleg rengeteg penzt meg ajandekot kaptam.
Az osztaly nem erdekelt, majdnem mindenkit utaltam. De ez nem csak a te " unnepseged" szuleide, ha ugy van rokonokat hivnak meg. Lesz jo ebed vagy vacsora is.
Matroz bluzt vegyel ujat mert kell az erettsegire is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!