Ballagàsra mennyit illik ajándékozni?
8.os ballagás, ebéd és utána “buli “ is lesz. Az ünnepelt pénzt szeretne, mennyit adjunk? Ezen felül virágot is venni kell, süteményt vagy tortát vinni és magunknak párommal plusz a gyereknek is ruha, tehát elég nagy anyagi kiadás.
Mit gondoltok?
Én inkább a ruhákon, virágon, süteményen spórolnék, de az ajándék pénzen nem.
Szerintem adjatok 10-20 ezret, amennyit ki tudtok szorítani.
Visztek egy szál rózsát, az kb 1000ft, vagy helyette egy csokit, de ha nem visztek, az sem baj.
Nem kell 5000ért torta! Süss valami olcsó süteményt. Mondjuk madártej szelet. Egyszerű, nagyon finom, nem kerül ötezerbe! De vannak még egyszerűbb és olcsóbb sütik is. Vagy akár bolti leveles tésztából csinálsz sajtos ropogóst. Bőven elég! Nem is értem miért kellene 5000ért torta.
Férjednek teljesen jó az ing farmerral, főleg ha van valami sötétebb farmerja.
Neked csak van egy akármilyen nadrágod, ahhoz egy blúz.
Gyerekeknek lehet olcsón venni szép ruhát, akár a pepcoban is ha van a közeledben, de lehet, hogy ott magadnak is találsz valamit.
10 meg 20 ezer Ft ajándékpénz minden egyes vendégtől, 10 ezres csokor, 5 ezres torta, öltöny, kisestélyi, gyerek kosztüm, mindez egy kbaszott ÁLTALÁNOS iskolás ballagásra? Ne vicceljünk már. Nem esküvőről beszélünk, hanem egy alap teljesítményről. Semmi nincs benne, amit ilyen szinten kéne ünnepelni.
Ja és mi az, hogy virágot és tortát vinni KELL? Hát tudod, ki próbálja a vendégnek előírni, mit adjon. Rohadt pofátlanok a kedves rokonok. Bezzeg a flancolás csak az elvárások terén megy, az már nem, hogy ők meghívják az anyagilag megkopasztott rokonokat egy étterembe. Otthoni bulika, de öltöny azért legyen meg a kaját is ti vigyétek.
Hát nehéz dolgod van, mert nem szeretnél sértődést sem de az se lenne jó, ha égne az arcodról a bőr, hogy keveset adsz. Értem én.
Én adnék 5.000 ft ot meg a virág is plusz ki adás ugye. Tortát minek viszel? Nem szülinap! Vagy, ha ragaszkodsz hozzá akkor süssél valami olcsóbb házi sütit. Aki ezt nem tudja értékelni, ott nagy a baj!
Régen az én ballagásomon én örültem, hogy együtt a család. Nem volt így meg szabva, hogy pénz, torta stb. Na de az már régen volt. Most más divat van.
Akkor kár volt fel tenni a kérdést!
Nem írtam hülyeséget és még is megy a le pontozás. Nem baj! A véleményem mellett ki állok!
Igen régen még azt is értékelték a gyerekek, hogy együtt a család! Persze volt süti,ételek, italok, virág.
Mindegy. Minden jót.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!