Ballagàsra mennyit illik ajándékozni?
8.os ballagás, ebéd és utána “buli “ is lesz. Az ünnepelt pénzt szeretne, mennyit adjunk? Ezen felül virágot is venni kell, süteményt vagy tortát vinni és magunknak párommal plusz a gyereknek is ruha, tehát elég nagy anyagi kiadás.
Mit gondoltok?
Nem lesz gáz, a szülei biztosan megértik, hogyha kevesebbet tudtok adni, az nem baj ha a gyerek nem, és mondhatod neki, hogy a csokor árát is megkapta, szerintem akkor örülni is fog, hogy nem kapott, mert bőven lesz elég csokra amivel majd nem tud mit kezdeni.
Szerintem az lenne a leghelyesebb, ha ezt a szüleivel beszélnéd meg, az se egetrengető baj, ha nem kap pénz, hanem csak valamilyen desszertet, vagy valami olyat amit tudtok, hogy szeret.
Manapság 50 ezer ft-ból nagyon jó telefont lehet venni, biztosan össze fog neki jönni ennyi, ha meg drágábbat akar, akkor az az ő baja.
Annyit adj amennyit tudsz, nem kell mindenképpen sokat, ha elég értelmes megérti, én ebben a korban már megértettem.
Nem a gimiből ballag, csak 8.-ból. Elég egy szál virág vagy egy nagyon egyszerű, olcsó ballagási csokor, illetve 5-10k, amennyit meg tudtok engedni. Ruhát sem kell túlbonyolítani, legtöbb ilyen ballagáson a férfiak egy inget vesznek a farmerhez, a nők meg egy csinosabb felsőt.
Tortát meg vesznek neki a szülei, nem?
Pasinak ing farmer.
Neked csinibb felső, farmer, csinibb cipő.
Gyereknek olymindegy mibe van.
Virág...1 szálból csibáltatnék mini csokrot vagy vennék helyette egy doboz raffaellot.
Torta...nem csináltatnék.
Süss otthon egy gyors akármi sütit
Meggyes pitét vagy kókuksz kockát..akármit.
Viszont pénzt 20at biztos odaadnék
Senkit nem fog érdekelni, hogy mibe vagy. Én, mint az ünnepelt mentem egy ingben és farmerben az étterembe. A többiek még ennyire se voltak kiöltözve, nem is vártam el.
Virág teljesen felesleges, mástól úgyis rengeteget kap (suli is ad, szülők is, más rokonok, nagymama 1000%). Csóri majd annak fog örülni, ha végre lerakhatja, nemhogy még kapjon. Vagy ha nagyon fontos a virág akkor cserepeset vegyetek. Olcsóbb, hamar megvan és még sokáig is virágzik.
Pénzt meg illik, de senki nem várja el. Szerintem egy 10es bőven elég.
Szerintem 16-os jól írja, egy nyolcadikos ballagásra teljesen jó az az öltözet.
Én egy huszast adnék amúgy.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!