Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Mit vegyek egy gamer tini fiúnak?

Mit vegyek egy gamer tini fiúnak?

Figyelt kérdés
Természetesen már beszéltem vele, illetve a szüleivel is, de a nem tudom, és a hááát majd kitalálunkon sok támpontot nem kaptam. Szereti a katonai dolgokat, ezért nézegettem egy két dolgot, mint pl övcsat, vagy szoktak pl kenuzni, és vannak ilyen katonai vízálló táskák. Valami maradandót szeretnénk a keret 10ezer forint mert azon felül szeretnénk pénzt is adni. Esetleg ha van itt gamer tini (általánosból való ballagásról van szó), és leírná, hogy mondjuk ő minek örülne, hátha támadnak jobb ötletek.
jan. 14. 16:26
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Ajándékkártyát az általa használt platform (Playstation, XBOX, Nintendo, stb.) áruházába, amiből játékot tud venni magának, azt amit ő akar. Csak ki kell deríteni, hogy milyen platformon játszik.
jan. 14. 16:58
 2/7 anonim válasza:
100%

Mindig borítékod adok, virágot sem viszek annak az árát is bele teszem.

Ajándék kártyákat nem szeretem, korlátozzák a lehetőséget.

jan. 14. 20:55
 3/7 anonim válasza:
81%

Egy gamer tini lányt.xD

Bocsi :P

Ajándék kártyát, amit be tud váltani magának vmekyik gamer platformon.

jan. 14. 22:02
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
#2 Pont azért jó az ajándékkártya, mert abból nem tud mindenféle hülyeséget venni, hanem csak azt amire szánod. Például játékot akarsz neki venni, de nem tudod milyet szeret, így ajándékkártyát adsz a storeba és ő majd kiválasztja, hogy melyiket szeretné.
jan. 15. 12:47
 5/7 anonim válasza:
68%

Azért, mert valaki sokat játszik nem feltétlenül kell beskatulyázni.

Nem lehet tudni mit szeretne magának, lehet egy okostévét, vagy telefont, kerékpárt, rollert stb. Igazából bármi lehet amire éppen vágyik, és az ajándékkártya ezt erősen korlátozza.

jan. 15. 19:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha esetleg budapesti vagy környékbeli, februárban lesz egy Gamer Symphony koncert. Egy jegy rá szerintem jó ajándék lehet.
jan. 19. 15:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek az ötleteket :)
jan. 20. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.