Tényleg ezt így kéne?
Figyelt kérdés
Anyum szerint anyák napján a mamáimaz is meg kéne köszöntenem de ebből minden évben vita van mert szerintem ez arról szól hogx mindenki a saját édesanyját köszönti fel..
Szeretem a mamáim de nekem nem ez a véleményem a dologról.
Anyumnak lenne igaza? Én nagyon nem úgy gondolom
2018. máj. 6. 12:53
1/13 anonim válasza:
Én inkább veled értek egyet. Persze egy közös látogatást nagymamánál időzíthettek anyák napjára...
2/13 anonim válasza:
Az én gyerekeim most, felnőttként is megköszöntik a nagymamájukat egy kis csokorral, az én anyámat az összes többi unokája is.
3/13 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm válaszaitokat.
Úgy tűnik ez emberfüggő. Nem csinálok belőle problémát csak máshogy gondolom. Persze nem azért mert netán úgy gondolom nem érdemelnék meg a mamáim mert nagyonis megérdemlik, csak nekem ez korlatozodik az anyukámra😊
2018. máj. 6. 15:22
4/13 anonim válasza:
En is adok minden evbe a mamamnak viragot!! Ha ugy nezed akkor o a "nagyanyad" szoval :D igazabol megerdemlik maskor ugysincs ilyen alkalom mert nincs olyan,hogy mamak napja :/
5/13 anonim válasza:
Sőt! Még a dédikéket is illik megköszönteni, mert ők is anyák.
6/13 anonim válasza:
Ja csak ritka akinek van dedije en special nem is ismertem oket mert mar akkor nem voltak mikor en szulettem :/
7/13 anonim válasza:
Bárcsak vehetnék még virágot a nagymamámnak...
8/13 anonim válasza:
Ha eselyes, hogy az anyosod lesz, akkor nem art.
9/13 anonim válasza:
utolsó, szerintem ezt ehhez a kérdéshez szántad:
https://www.gyakorikerdesek.hu/unnepek__ajandekozas__9288026..
mert a nagymamája remélhetőleg nem lesz az anyósa :D
10/13 anonim válasza:
A nagyanyám is az anyám. Egy nagy zongora is zongora :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!