Kezdőoldal » Ünnepek » Anyák napja » Anyáknapján mivel lepitek meg...

Anyáknapján mivel lepitek meg édesanyátokat?

Figyelt kérdés
Milyen ajándékot vesztek? Tudtok valami jo parfümöt ajánlani(ne legyen nagyon draga)

2017. ápr. 22. 17:30
1 2
 1/11 anonim válasza:
84%
Szerintem a legjobb ajándék, ha nem csak anyák napján értékeljük az édesanyánkat, hanem minden nap hálát adunk neki, és viszonozzuk, amit tőle kaptunk :)
2017. ápr. 22. 17:35
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

1., ez szep es jo, de nem valaszoltal a kerdesre!

Parfumot nem tudunk ajanlani, hisz nem ismerjuk anyukad stilusat ill izleset! :)

De esetleg valaszthatsz neki konyvet / viragot/ keszittethetsz neki bogret keppel v felirattal/ suthetsz neki sutit/ elviheted moziba/stb.

2017. ápr. 22. 19:42
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Én virágot szoktam mindig adni neki. Sokfélét adtam már. Volt, hogy egy szálat, volt, hogy csokrot, volt, hogy valamilyen érdekesebb kompozíciót, pl. virágdobozt. Mindegyiknek örült. Szerintem örülne bárminek.

Parfümben mi a nem túl drága neked?

2017. ápr. 22. 20:00
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Már nekem is van egy kislányom, ő apukájával lesz.

Mi pedig kettesben töltünk egy napot előtte Anyukámmal.

Délelőtt fodrász, kozmetikus mert egyikünk sem jut el túl sűrűn. Aztán közös ebéd valahol. Este mozi, tavaly színház volt.

Aztán aznap még kap egy szál virágot, az unokájától is.

2017. ápr. 22. 21:38
 5/11 anonim ***** válasza:
19%
2017. ápr. 22. 23:35
 6/11 anonim válasza:
14%
Egy szép koszorúval.
2017. ápr. 23. 06:00
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Kétszemélyes gyógyfürdő belépőt kapnak majd az élettársával.
2017. ápr. 23. 08:37
 8/11 anonim válasza:
61%

Édesanyámat egy csokor gyöngyvirággal lepem meg - az a kedvenc virága. Meg szerintem öcsémet befogom, és együtt sütünk neki valami finom tortát!

Ha jó parfümöt akarsz, Naomi Campbell illatai jók, azon belül is vagy a Wild Pearl-t, a Naomi-t, vagy a Queen of Gold-ot tudom ajánlani neked!

2017. ápr. 23. 09:14
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Èn szemöldökfestő készletet vettem neki,mert beszéltünk már róla régebben,hogy kipróbálná. Parfümöt is kap,ugyanolyan testápolóval. Pur Blanca,mert az a kedvence. Avonos,most 2300volt testápolóval együtt. És egy csokor orgonát.
2017. ápr. 23. 17:30
 10/11 anonim válasza:
Ha gondolod (és fiú gyermek vagy), küldök egy verset neked, amit felolvashatsz édesanyádnak, ha megtetszik.
2017. ápr. 23. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!