Mi ez, mitől lehet, mit kell tennem?
Ez egy LG L65-ös. (D280n)
Néhány hete volt használva (minden rendben volt akkor még), kikapcsolt, feltötött állapotban volt azóta.
Most egy érdekesen viselkedő powerbankot dugtam rá, mivel ki akartam próbálni, hogy csak az új telefonommal nem jó, vagy véletlenül pont most ment tönkre. (1% töltés után mintha lemerült volna, de ha töltőre tettem, máris azt jelezte, teljesen fel van töltve.)
A powerbank egy 1700 mAh-s Maxell (MPC-R1700BK, ez van rajta, talán ez a típusszám, nem tudom...)
A telefon ki volt kapcsolva, mikor rádugtam. Megjelent a töltő jel. Ezután be akartam kapcsolni, és a képen látható dolog fogadott. (A háttér rózsaszín, csak rossz a kép.)
15/L
Szia!
Szerintem az akumlátor rossz,de próbáld meg rácsatlakoztatni az USB-re ahogy írja is a képen.Vagy ha ez nem vállik be,akkor vidd el oda ahonnan vetted és kérdezz rá,hogy "ez most mi".
Remélem megjavul a telefonod.Sok sikert Neked.
Köszi a választ!
Az a baj, hogy Anyukám munkahelyén kaptuk olcsón (hűséggel), így nincs hova visszavinni.
Majd megpróbálom rádugni a gépre, és írok ide, hogy mi lett.
Auu,az nem jó,így verik át az embereket.
Rendben,majd írj a fejleményekről.
Bedugtam a gépbe, semmi nem lett.
Azóta volt szervizben is, megnézték, szoftverhibás, nem igazán javítható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!