Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Sikerült elküldeni? Vagy mit...

Sikerült elküldeni? Vagy mit kéne tennem? (többi lent)

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy rendeltem valamit ebay-en március 11.-én és azt írták hogy március 30 és április 21 közt fog megérkezni. Nem érkezett meg ezért írtam az eladónak hogy ez történt. Erre azt válaszolták hogy ha elfogadom akkor küldenek 1 másikat. Erre akartam válaszolni de ebay-en nem látom hogy lenne elküldött üzenetem és értesítést sem kaptam az e-mail címemre hogy írtam nekik ebayen keresztül. Lehetséges hogy nem küldte el? Vagy lehet rosszul csináltam valamit? Amikor válaszoltak azt megnyitottam és ott mentem rá hogy "send message".

Bocsi ha kicsit hosszúra sikeredett. Válaszaitokat előre is köszönöm!

2016. ápr. 28. 18:32
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát ha elküldött üzikben nincs akkor nem ment el. Egyébként Ebay nél íratlan szabály, hogy ne menj bele abba ha hogy újat küldjenek. tudod miért? Mert addig próbálják ezt húzni ameddig ki nem futsz a védelem határidejéből.
2016. ápr. 28. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!