Kezdőoldal » Ünnepek » Anyák napja » Mit vegyek anyák napjára, ami...

Kataa14 kérdése:

Mit vegyek anyák napjára, ami nem olyan drága (max 2000) kérlek írjatok minél többet?

Figyelt kérdés
A virágot meg a csokit nem szeretnék, mert az olyan szokványos. Szeretnék valami olyat adni, amire emlékezni fog, de az ilyen saját kézileg barkácsolt dolgokra nem vagyok hajlandó.
2016. ápr. 26. 16:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Virág, ékszer. 2ezer forintért nem fogsz semmi különlegeset venni.
2016. ápr. 26. 16:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Pedig az anyák pont azt értékelik a legjobban, amit sajtá kezüleg készítesz. Anyukádért most az egyszer legyél hajlandó.
2016. ápr. 26. 16:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ismered anyudat? Igen? Akkor vegyél neki olyat amit biztos szeretni fog. Mi nem ismerjük anyudat, fogalmunk sincs, minek örülne.

AZ én anyám egy jó könyvnek is tud örülni vagy egy mozijegynek.

2016. ápr. 26. 16:59
 4/5 anonim ***** válasza:
közös képet kinyomtatsz és veszel egy keretet,beleteszed :)
2016. ápr. 26. 17:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha pl Bp-n laksz, vehetsz már színházjegyet 1000 Ft alatt per db, és akkor ugye abból 2-t, mert párosával illik adni. Sőt ha esetleg egyiket magadnak szánod, akkor tök jó anya-lánya program lehetne belőle.

Ami még így hirtelen eszembe jutott, szebb bizsu ékszereket (főleg fülbevalót, gyűrűt) már lehet venni ennyiért olyat, ami minőséginek, nem vmi kínai piacos bazári förmedvénynek néz ki.

Szobanövényt is lehet kapni ennyiért, ha épp ki tudsz fogni.

IKEA-ban is érdemes körbenézni a lakásdekorációs mütyürök között. Én pl. max. 500 Ft-ért vettem egészen szép dekorelemeket, amiket alapvetően asztali toll-sminkecset stb. tartónak lehet használni. Ha abba beleraksz pár szelet jobb csokit vagy egy szebb tollat, máris tök jól néz ki.

2016. ápr. 26. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!