Milyen kajákat vigyek 1 hétre, hogy minél kevesebbet kelljen majd ott venni?
És mi honnan tudjuk mit szeretsz?
Mert attól, hogy én zöldséges curryt vinnék meg rakott cukorborsót, attól még te lehet utálod ezeket...
Nyilván tartós ételeket, de nem tudom, hogy neked mi felelhet meg.
Én mindenképpen vinnék egy csomó olajos magvat és aszalt gyümölcsöt, az eláll és kalóriadús. Azonkívül valami kenyérfélét (nálam ez magkenyér), az enyémek 4 napot szoktak bírni.
Vannak húsfélék és kemény sajtok, amik biztos bírják egy ideig, de mivel ilyesmit sosem viszek hosszabb távra, ezzel nem vagyok képben.
A főtt tojás héjában is sokáig eláll.
Az ultimate úti ételem valószínűleg nem neked való, bár ki tudja? Tisztított vajat (mert a sima nem áll el olyan jól) összekeverek dióval. Kellemes, de annyira nem, hogy az első 1-2 napban felegyem, ami a sima olajos magvak esetében azért fennáll... Főleg, hogy elég tömény. Speciel kenyértől banánig sokmindenhez jó, de nekem magában is OK. Brutálisan sok kalória egy rendesebb doboz s nem volt még olyan, hogy ne tartott volna ki a túráim végéig... Bár ezt-azt azért vettem boltban is, anélkül azért nem megy, ott vannak először is a zöldségek... De bizonyára mindenhol akadnak laktató és nem túl drága ételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!