Már most gondolkodom mit készítsek anyáknapjára! Tudnátok segíteni?
https://www.youtube.com/watch?v=sf5AOAeySHE
csak nagyon vigyazz az ujadra, kerd meg apukadat hogy o csinalja meg az alapot neked es te tekerd korbe.
Szia, én egy tortát, vagy valami sütit készítek neki, meg egy saját készítésű albumot a közös, meg a saját képeivel. Gondolkoztam még ilyen diy tányéron, bögrén is (veszek párszáz ft-ért a boltban és kidíszítem) meg valami ruhán (tudok varrni egyszerűbb ruhákat, pólókat, bár az már bonyolultabb). Csináltam már régebben rajzokat, befőttes üvegbe kis idézeteket, gondolatokat raktam, ajándékkártyát szolgáltatásokkal (pl.mosogatás,főzés,porszívózás,masszázs), csak ezzel az volt a baj, hogy még mindig ott van a szekrényben, így ilyeneket már nem is adok.
Addig nálunk lesz még anya szülinapja, névnapja, karácsony, amire ajándékot szoktunk adni, úgyhogy lehet ez karácsonyi ajándék lesz nem anyáknapi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!