Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Párommal jelenleg a szüleimnél...

Párommal jelenleg a szüleimnél lakunk. Elég negatív dolgokkal illetnek minket. Ma testvérem találtbe hogy milyen . Vagyunk. Micsináljak szerintetek? Azon gondolkodom h vagyegy db-ig nem jövök át vagy soha.

Figyelt kérdés

Annyira fáj h ellenünk vannak. Csalodtam a szüleimben testvéreimben. Találtunk albit elköltözünk.

Hogy nem adunk bele egy két ember ugy beszél velünk mint egy senkivel. Mindig megkérdem anyumat kelle pénz boltbol kel-e valami ha látom h elfogy valami veszek.

Mért bántanak minket?

Ti mit tennétek a helyemben?

2014. márc. 18. 21:02
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Ha nem adtok bele a rezsibe és a kajába sem, akkor jogos a kritika.
2014. márc. 18. 21:05
 2/10 anonim ***** válasza:
96%

NEm ártana, ha megtanulnál írni meg fogalmazni, mert nem lehet kitalálni, hogy mit akarsz.

Viszont ha nem adtok be pénzt a rezsibe, hanem csak élösködtök, akkor jogos, hogy kifogásaik vannak.

2014. márc. 18. 21:07
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
Mit tennétek a helyedben? Nagyon nagy sürgősen visszavennék az arcomból. Alapból addig nem költöznék össze senkivel, ameddig csak egyikünk szüleihez tudnánk menni. Mi a francnak? Sosem értettem. Dolgozzatok csendben, és éljetek külön, mint minden normális ember. Ennyi.
2014. márc. 18. 21:25
 4/10 A kérdező kommentje:

Nem kritikát kértem!

Nagyon sok dolgot nem írtam le.

Csomot segítettünk a párommal muteromon.

Mindig felkínálom a pénzt de ő nem fogadja el.

Meg azért nem fogok kirakni az asztalra pénzt h az alkoholista fateromnak piát vegyen.

És dolgozunk a párommal.

Csak ő tavaly korházba került és most sikerült tapra állnunk.

És szerintem mindenki tudja h nem könnyű albit találni főleg picivel.De most már ez megoldodott.

És mégegszer mondom én felkínálom a segítségem de muterom nem fogadja soha el.

Pont ezért szoktam megvenni ami nincsen.

És felnőtt emberek vagyunk szépen is lehet szolni nem kell ilyen miatt letámadni a másikat.

2014. márc. 18. 21:45
 5/10 anonim ***** válasza:
94%

"Nem kritikát kértem! "

Akkor írd bele a kérdésbe, hogy csak olyan válaszokat vársz, ahol azt mondják, hogy rajtad kivül mindenki hülye!!!!

2014. márc. 18. 21:48
 6/10 anonim ***** válasza:

Van az az élethelyzet, amikor megoldható a szülőknél való együttélés, de ehhez az kell, hogy előzetesen lefektessétek a feltételeket.

Mi is a párom szüleinél lakunk, de az volt az első lépés, hogy megkérdeztük, hogy egyáltalán mi a véleményük róla, nem zavarná-e őket. Miután elmondták, hogy semmi problémájuk nincs ezzel és nyugodtan kezdhetünk pakolódni, megbeszéltük, hogy ki mit gondol az anyagiakról. Ennek tükrében ezidáig semmi probléma nem merült fel.

Ha eddig nem beszéltetek ilyesmiről, utólag még pótolhatjátok. Bár praktikusabb lett volna előre tisztázni a dolgokat.

23N

2014. márc. 18. 21:48
 7/10 A kérdező kommentje:

Mi előzőleg egy albiban laktunk de párom beteg lett én egyedül nem tudtam fizetni igy eljöttünk.

Felhivtam anyukámat hogy idejöhetünk-e bele egyezett és faterom is.És tényleg bármi volt mindig felkínáltam .

Mikor nem laktunk itt akkor is segítettem anyumnak.

Megy az a bizonyos kavarás.

Hál isten költözünk el.

Azt veszük mind ketten hibásak vagyunk én is és a szüleim is.De akkor se kavarással kellett volna elintézni ezt az egészet.

Ezek után jöjjek meglátogatni őket vagy ne?

2014. márc. 18. 22:10
 8/10 anonim ***** válasza:

Miért ne látogatnád őket ezután is? Nem kell azért öri-harit esküdni.

Fogadd el, hogy ők ilyen kötekedő emberek. De hogy is lehetne normális viselkedést várni olyasvalakitől, aki képes együtt élni egy alkoholistával? Anyukád ilyen ember, őt nem zavarja a züllött lét, így hát, magas fokú érzelmi intelligenciát tükröző viselkedésre ne számíts ezután se.

2014. márc. 18. 22:23
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítségeteket.

:)

2014. márc. 18. 22:38
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, itt meg kell szokni, hogy néha válaszol valami arrogáns nyelvtantanár, aki pár perce még azt írta ki a kérdésekhez, hogy mitől ilyen depressziós mostanában, de ha unatkozik, akkor itt ad tanácsokat...

Én is falra mászom ezektől.

2014. márc. 19. 05:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!