Első osztályban milyen gyakori, hogy nem tartanak anyák napját?
Figyelt kérdés
Mert nálunk sajnos nem lesz. Épp beszélgettük nem olyan régen a szülőkkel, hogy milyen jó lesz, várjuk mindannyian, erre egyik nap a fiam úgy állít haza, hogy nem lesz anyák napja az iskolában.2013. ápr. 26. 10:14
1/8 anonim válasza:
Ezt iskola válogatja, hogy hol van, és hol nincs. Ha szeretnétek, hogy legyen, akkor menjetek be egy páran, és kérjétek meg az igazgatót, hogy tartsanak anyák napját.
2/8 A kérdező kommentje:
Másik gyerekemet is tanították ugyanezek a tanárok. Náluk volt anyák napja tartva. Az egyik tanárnéni kissé gyötört, problémái vannak, pedig az ő gyereke is ebbe, vagyis a saját osztályába jár.
2013. ápr. 26. 10:22
3/8 anonim válasza:
Első vagyok. Fogjatok össze a szülőkkel, és menjetek be az igazgatóhoz. Ha akartok anyák napját, akkor említsétek meg az iskolában.
4/8 anonim válasza:
Én még nem halottam arról, hogy ne lenne anyák napja az általános iskola alsó tagozatán...
5/8 anonim válasza:
Az én gyerekeim iskolájában nem volt erre külön ünnepség, a gyerekek úgy készültek rá, hogy technika órán és rajzórán ez volt a téma, amit ott alkottak, azt hazahozták anyák napján... :-))
Az óvodában volt erre külön ünnepség...
Nem tudom, nekem nem is hiányzott, hogy emiatt iskolai ünnepséget tartsanak, bőségesen elég volt, hogy a gyerekeim 1 szál virággal köszöntöttek otthon és megöleltek, megpusziltak!... :-))
6/8 A kérdező kommentje:
Azt hiszem beszélni az igazgatóval már késő lenne, bár talán még készülhetnének egy kis műsorral. A többi alsó tagozatos osztályban lesz, azt mondták a szülők. Régen, anno nálunk is volt alsóban... Én szeretek eljárni ilyen-olyan alkalomból tartandó ünnepségekre. Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! :)
2013. ápr. 26. 13:55
7/8 anonim válasza:
Minek? Nincs elég dolgod otthon? Nálunk sem szokás, a gyerekek csinálnak valamit technika órán, és ennyi. Egyszer volt ilyen ünnepség, Anyukám akkor sem volt oda az ötletért. Miért kell mindenből ünnepséget csinálni, és havi 1500 ft osztálypénzt szedni?
8/8 A kérdező kommentje:
Tudod nálunk 500 forint osztálypénzt szednek, az 1500 ft az már túl sok!
Dolgom? Éppen van mindig..., vagyis lenne... És? meg vár nem? A gyerekeim is fontosak, nem csak a háztartás és a többi...! Szép napot neked!:-)
2013. ápr. 27. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!