Kezdőoldal » Ünnepek » Anyák napja » Első osztályban milyen gyakori...

Első osztályban milyen gyakori, hogy nem tartanak anyák napját?

Figyelt kérdés
Mert nálunk sajnos nem lesz. Épp beszélgettük nem olyan régen a szülőkkel, hogy milyen jó lesz, várjuk mindannyian, erre egyik nap a fiam úgy állít haza, hogy nem lesz anyák napja az iskolában.
2013. ápr. 26. 10:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Ezt iskola válogatja, hogy hol van, és hol nincs. Ha szeretnétek, hogy legyen, akkor menjetek be egy páran, és kérjétek meg az igazgatót, hogy tartsanak anyák napját.
2013. ápr. 26. 10:18
 2/8 A kérdező kommentje:
Másik gyerekemet is tanították ugyanezek a tanárok. Náluk volt anyák napja tartva. Az egyik tanárnéni kissé gyötört, problémái vannak, pedig az ő gyereke is ebbe, vagyis a saját osztályába jár.
2013. ápr. 26. 10:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Fogjatok össze a szülőkkel, és menjetek be az igazgatóhoz. Ha akartok anyák napját, akkor említsétek meg az iskolában.
2013. ápr. 26. 12:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Én még nem halottam arról, hogy ne lenne anyák napja az általános iskola alsó tagozatán...
2013. ápr. 26. 12:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Az én gyerekeim iskolájában nem volt erre külön ünnepség, a gyerekek úgy készültek rá, hogy technika órán és rajzórán ez volt a téma, amit ott alkottak, azt hazahozták anyák napján... :-))

Az óvodában volt erre külön ünnepség...

Nem tudom, nekem nem is hiányzott, hogy emiatt iskolai ünnepséget tartsanak, bőségesen elég volt, hogy a gyerekeim 1 szál virággal köszöntöttek otthon és megöleltek, megpusziltak!... :-))

2013. ápr. 26. 13:30
 6/8 A kérdező kommentje:
Azt hiszem beszélni az igazgatóval már késő lenne, bár talán még készülhetnének egy kis műsorral. A többi alsó tagozatos osztályban lesz, azt mondták a szülők. Régen, anno nálunk is volt alsóban... Én szeretek eljárni ilyen-olyan alkalomból tartandó ünnepségekre. Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! :)
2013. ápr. 26. 13:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Minek? Nincs elég dolgod otthon? Nálunk sem szokás, a gyerekek csinálnak valamit technika órán, és ennyi. Egyszer volt ilyen ünnepség, Anyukám akkor sem volt oda az ötletért. Miért kell mindenből ünnepséget csinálni, és havi 1500 ft osztálypénzt szedni?
2013. ápr. 27. 11:22
 8/8 A kérdező kommentje:

Tudod nálunk 500 forint osztálypénzt szednek, az 1500 ft az már túl sok!

Dolgom? Éppen van mindig..., vagyis lenne... És? meg vár nem? A gyerekeim is fontosak, nem csak a háztartás és a többi...! Szép napot neked!:-)

2013. ápr. 27. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!