Kezdőoldal » Ünnepek » Anyák napja » Sürgős válasz kéne lécci! 12...

Sürgős válasz kéne lécci! 12 éves vok és nem tudom hogy mit adjak anyunak anyák napjára?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 15. 15:19
1 2
 11/16 anonim válasza:
88%

Csinálj neki egy finom reggelit, kávét vagy kakaót.

Vegyél egy virágot és készíts egy képeslapot

Vidd neki az ágyához a reggelit és ad neki oda a virágot, a képeslapot meg rakd vagy a virág mellé vagy pedig a reggeli mellé:)

2013. ápr. 19. 07:37
 12/16 Messor725 válasza:
75%
Például légy jó egész évben, és erre az alkalomra készíts valamit saját kezűleg..... de a legfontosabb, hogy tanulj... és talán akkor nem szomorítod el azzal anyukádat, hogy elkorcsosítod gyönyörű anyanyelvünket... hiszen Te nem vagy, csak vok :-(
2013. ápr. 19. 08:50
 13/16 anonim válasza:
100%
Csinálj neki üvegfestékből egy szép virágot :D az tuti bejön :)
2013. ápr. 20. 15:59
 14/16 anonim ***** válasza:

Ez mind nagyon aranyos!

Egy általad készített meglepetés-reggeli (persze az egész családnak!) szintén kedves dolog!

Legjobban a fénykép tetszett a táblával a kezedben, hogy szereted!

Én - saját kérésemre - már évek óta szép piros muskátlit kapok : egész nyáron át gyönyörködhetünk benne és emlékezhetek rá, hogy anyák napjára kaptam! :)

2013. ápr. 21. 06:45
 15/16 anonim válasza:

Szia!

Én is ennyi vagyok, és mindig sokat gondolkozok ezen. Mondják, hogy bármit, csak szívből add, de ettől még nem leszel okosabb.

Elkészítheted anyukádnak a reggelit, rendet rakhatsz (az én mamám mindig örül neki), vehetsz/szedhetsz neki virágot, készíthetsz egy fényképes üdvözlőkártyát és egy kupont.

A kupon úgy készül:

Vágj le 10X5 cm kartonpapírokat, húzz az egyik oldalán 2 cm vastag csíkot és azt a részt kihagyva írd rá "Puszi", "Ágyba reggeli " stb. Rajzolhatsz is hozzá. Készíts neki szép borítót és a 2 cm-es kihagyott rész helyén tűzd össze. Ezt a kupont bevállthatja anyukád, akkor te aláírod és megadod neki azt, ami a kuponra van írva.

Sok sikert!

2013. ápr. 22. 17:52
 16/16 A kérdező kommentje:

mind jó ötlet de ez a hajlevágás....Vágd le a sajátod!!!

ÉS AM KÖSZI :)

2013. ápr. 30. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!