Sürgős válasz kéne lécci! 12 éves vok és nem tudom hogy mit adjak anyunak anyák napjára?
Csinálj neki egy finom reggelit, kávét vagy kakaót.
Vegyél egy virágot és készíts egy képeslapot
Vidd neki az ágyához a reggelit és ad neki oda a virágot, a képeslapot meg rakd vagy a virág mellé vagy pedig a reggeli mellé:)
Ez mind nagyon aranyos!
Egy általad készített meglepetés-reggeli (persze az egész családnak!) szintén kedves dolog!
Legjobban a fénykép tetszett a táblával a kezedben, hogy szereted!
Én - saját kérésemre - már évek óta szép piros muskátlit kapok : egész nyáron át gyönyörködhetünk benne és emlékezhetek rá, hogy anyák napjára kaptam! :)
Szia!
Én is ennyi vagyok, és mindig sokat gondolkozok ezen. Mondják, hogy bármit, csak szívből add, de ettől még nem leszel okosabb.
Elkészítheted anyukádnak a reggelit, rendet rakhatsz (az én mamám mindig örül neki), vehetsz/szedhetsz neki virágot, készíthetsz egy fényképes üdvözlőkártyát és egy kupont.
A kupon úgy készül:
Vágj le 10X5 cm kartonpapírokat, húzz az egyik oldalán 2 cm vastag csíkot és azt a részt kihagyva írd rá "Puszi", "Ágyba reggeli " stb. Rajzolhatsz is hozzá. Készíts neki szép borítót és a 2 cm-es kihagyott rész helyén tűzd össze. Ezt a kupont bevállthatja anyukád, akkor te aláírod és megadod neki azt, ami a kuponra van írva.
Sok sikert!
mind jó ötlet de ez a hajlevágás....Vágd le a sajátod!!!
ÉS AM KÖSZI :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!