Mit készítsek nagyinak anyák napjára?
Figyelt kérdés
Anyunak már megvan az ötletem, nagyinak is szeretnék valami szépet saját kezűleg..(: 19/L2013. márc. 14. 18:08
1/9 anonim válasza:
Valami olyasmit kellene szerintem amit szeret.
2/9 anonim válasza:
Süss neki süteményt.^^ Nagyon sok egyszerű recept található. :)
3/9 anonim válasza:
szerintem keress egy fényképet akár kettőtökről vagy magadról és tedd bele egy szép fényképtartóba..biztos örülne neki :)
4/9 anonim válasza:
Végre valaki, aki szerint az ajándékozás nem a pénzről szól.
Bármit, amit meg tudsz csinálni. Himezz, Koss, horgolj, barkacsolj, rajzolj, fess, stb... Bármit, amit tudsz. Többet ér egy tízezer forintos tucatarutol. Kolyokkoromban én írtam verset neki. megtartotta, és meg évek múlva is buszkelkedett vele.
5/9 anonim válasza:
A nagymama egy tancos fiúnak orulne
6/9 anonim válasza:
Szerintem rajzolj le/fess egy olyan közös emléketeket ami kisebb korodban történt. Keretezd be vagy ilyesmi:) Nagyon örülni fog neki,tapasztalat;)
8/9 anonim válasza:
Furcsa. Nagyimmal jó a kapcsolatom, de nem adok neki semmit anyáknapján, mert nem az én anyám. F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!