Milyen virágot és ajándékot adjak anyukámnak anyák napjára?
egy szép tulipán
vmi saját kezűleg készített képeslap
Sajnos ez így nem túl konkrét. Függ attól, hogy te milyen idős vagy, attól, hogy anyukád milyen személyiség, stb. Virágnak érdemes valami aktuálisat választani, elsősorban szerintem piacon, mert anyák napján eleve magasak a virágárak, hát még virágüzletben. Egy egyszerű csokornak, pár szál tulipánnak is lehet örülni, sőt! A saját készítésű ajándék jó ötlet. Én személy szerint sütnék neki valami finomat. Ha nem vagy konyhatündér, ilyenekkel akkor is próbálkozhatsz: [link]
Biztosan örülne neki :)
Szia!
Egy olyan gyereket, akinek van fantáziája, esetleg lepd meg egy unokával.
Én csak a saját ötletemet tudom leírni, de hátha ihletadó... Vettem kreatív boltban három papírképkeretet, az enyémek virág formájúak /150 Ft volt darabja./ Azt tervezem a keretet ledecopauge-ozom, és különböző hosszúságú szalagra felkötöm őket, tetején egy szép masnival. A keretekbe belekerül az anyai nagyanyám fényképe, az anyukám fényképe, és az én fényképem!
Ehhez jön egy csokor virág, ami valószínű vegyes csokor lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!