Kezdőoldal » Ünnepek » Anyák napja » Mit adtatok édesanyátoknak/nag...

Mit adtatok édesanyátoknak/nagymamátoknak?

Figyelt kérdés
Milyen ajándékot/meglepetést adtatok anyukátoknak, illetve, vagy nagymamátoknak?

2022. máj. 1. 18:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
69%
Egy telefon a messze lévőknek, egy virág a közelieknek. Semmi értelme amúgy az ünnepi ajándékozásnak, ezért mi nem szoktunk hacacárézni. 1000 forint értékben kapott egy ember egy virágot.
2022. máj. 3. 12:51
 12/16 Kései Sirató ***** válasza:
66%
11-es milyen ember? Édesanyádból több is van és miért így írod, hogy ember??
2022. máj. 4. 15:11
 13/16 anonim válasza:
100%
Fotóalbum, könyv, esetleg vásárlási utalvány
2022. júl. 5. 15:28
 14/16 anonim ***** válasza:
Én majd virágot viszek a sírjára. Sárga rózsát, mert azt szerette.
2023. márc. 17. 10:05
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Én még mindig nem tudom újra kiváltani a sírját. De szívem szerint mindennap látogatnám, nemcsak hétvégéken...

Nagyanyám túlzottan válogatós. Semmi nem elég jó neki. Azt tudom, hogy mások társaságára vágyna, nemcsak az enyémre.

De vajon kinek örülne az ismerőseim közül a legjobban? Majd törni fogom a fejem. Május 1. vagy május 8. fog az idén anyák napjának számítani?

Feltehetőleg május 1. a munka ünnepe. (Állami ünnep, de nemzetközi szinten ünneplik a munka napját...)

2023. ápr. 26. 07:28
 16/16 A kérdező kommentje:

#15.

Május 07.

[link]

2023. ápr. 26. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!